Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bbundy

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
Bbundy 2011.06.05 15:40:04
@zotyo1986: @V u, de ja vu:

Ne értsetek félre,én is azt mondom,hogy az utcai járőrnek vagy a vonulós tűzoltónak igenis jár ez vagy hasonló kedvezmény;én csak azt próbáltam érzékeltetni,hogy az utca embere számára,aki nem olvas utána,nem tájékozódik csak a bulvár hírekből annyit lát hogy az állami alkalmazottak már megint hőzöngenek,miközben ő is napi szinten nyeli a dolgokat a versenyszférában;és őt nem védi szakszervezet csak papíron.És ehhez jön hozzá a fenti általánosító példám,a kettő együtt pedig az egyszerű embert ellenállásra,durvábban fogalmazva utálatra kényszeríti.
És lássuk be valahol van joga beleszólni,hiszen ha áttételesen is ,de az emberek adójából fizetik a hivatásosokat az emberek védelméért;elvárja a maximális szolgáltatást és nem kapja meg nem fizet vagy csak kevesebbet.
Bbundy 2011.06.05 16:09:53
@Jakab Andor:
Ebben egyet is értünk,csak akkor tudunk előrébb jutni ha együtt oldjuk meg a dolgokat,de ez jelenleg sajnos nem közérdek kis hazánkban!:(
Bbundy 2011.06.05 16:56:28
@V u, de ja vu:
Igazad van,hogy sokunknak nincs teljes rálátása a dolgokra;nekem sincs,hiszen a versenyszférában dolgozom,de mivel ennek a problémának a nem megfelelő megoldása súlyos társadalmi következményekkel jár engedtessék meg nekem hogy legyen véleményem,mint a társadalom dolgozó,adózó tagjának.
Ezenkívül én teljes mértékben tolerálom és elfogadom a rendvédelmisek,pedagógusok,stb. álláspontját,hogy ez így ebben a formában nem kivitelezhető,megalázó és embertelen,viszont a környezetemben azt is látom,hogy a nem ebben a rétegben dolgozó emberek hogyan vélekednek.Ebből pedig az jön le,hogy rossz a kommunikáció az érintett szakszervezetek részéről;hiszen,ha nagy tömegeknek próbálnák érthető formában előadni a problémát akkor az egyszerű emberek is megértenék és együtt tüntetnének ,nem pedig meg nem értésbe és ellenszenvbe ütközne a kezdeményezés.
Sokan írták előttem,hogy ez a kormány "oszd meg és uralkodj" taktikája,és lám be is válik;sajnos.
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás snooker tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,…..
Bbundy 2011.04.23 13:24:57
@Robi88:

Én azért nem venném annyira biztosra a sok gólos Milan győzelmet.
Pato,Ibra és Nesta sem játszik,így elől a Cassano-Robinho kettős kezd és nem garancia a sok gólra.Hátul Yepes lesz Th.Silva párja,és reméljük hozza a stabil formáját,bár elég régóta játszott tétmeccsen.
A Brescia csapatának kell a pont ezért valószínűleg területvédekezésre fognak berendezkedni,amiből kontrákat próbálnak vezetni.Ez pedig idén nagyon nem fekszik a Milannak,főleg hogy elől nem a legjobb csatársor játszik.
Bbundy 2011.04.23 13:33:00
@Robi88:
Legyen igazad és is szurkolók hogy jöjjön,mert megjátszottam,csak azért írtam le ezeket,hogy más is tudjon tájékozódni.
Egyébként forza Rossoneri!:)))
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Bbundy 2011.04.15 21:52:43
@Winnie The Pooh:

Igen,ez sanszos lehet.Elvileg nincs tétje,hiszen egy Real győzelem esetén is 5 pont marad a Barca előnye ráadásul valamivel könnyebb a sorsolása is.
A Madrid még játszik a Valencia,Sevilla kettőssel is ami nem lesz sétagalopp.
Szerintem játszanak egy látványos,sok gólos,jól eladható meccset,ami felvezeti a következő hetek Real-Barca meccseit.
Bbundy 2011.04.15 22:08:18