Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgergo

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létre akartam hozni egy blogspotos oldalt is de beugrott ez a Google fiók ellenőrzése, hogy írjam be a számomat. Beírtam de azt írta ki, hogy a telefonszám nem megfelelő formátumú.Ez meg mit jelent?..
Lehet, hogy ki kéne próbálni a Blogspotot is. Ahogy néztem egész jó oldalakat lehetne vele csinálni, de egyelőre ez még csak egy ötlet...
Az egyik ismerősöm szerint nem jó a Harry Potter végén lévő 19 évvel később játszódó jelenet. Szerintem egész jól megcsinálták csak egy valamit máshogy csinálhattak volna de az már a könyvben is fura volt, hogy Harry és Ginny fiát Albus Perselus Potternek hívják. A gyerek…..
Tegnap előtt láttam a Harry Potter hetedik részének második felvonását és teljesen meg voltam vele elégedve. Szerintem nem hagytak ki nagyon semmit max átírták egy picit az eredetihez képest, de semmi komolyabb változtatás nem hajtottak végre az eredeti könyvbeli történetben.…..
Na itt egy kis ízelítő az augusztusi Zöld Lámpáshoz.Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek – mindegyikük…..
Na hello újra mindenkinek, megjöttem a nyaralásból és innentől kezdve egy kis újítást is be szeretnék vezetni innentől kezdve, ha van lehetőség írni fogok, ha valami éppen eszembe jut és nem csak hetente lesz egy új post. De arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudom ezt…..
Ugyanis a Forma-1-es hétvégén  lencsevégre  kapták Jeremyt, Jamest és Richardot. ..
Túl vagyunk a túlpörgetvén és most be fogom másolni a részletes programot és odaírom mindegyikhez, hogy ki nyerte meg a meccseket.John Cena vs. The Miz - "I quit!" meccs a WWE világbajnoki címéért, melynek akkor és csakis akkor van vége, ha valamelyik résztvevő hangosan…..
Remélem senki nem felejtette el, hogy ma este 20:00-kor túlpörgetve a TV6-on...
 Ezúton is emlékeztetünk mindenkit, hogy a WWE soron következő, "Túlpörgetve" névre hallgató nagyadását most vasárnap (július 10-én) este 20 órai kezdettel láthatjátok a Viasat 6-on! A 3 órás gála a következő mérkőzéseket tartalmazza majd:John Cena vs. The…..
A történetben a kezdeti bizonytalanság főleg az ember gondolatainak hátsó zugaiban tűnik föl. Az első kötet a foglyul esés és a szabadulás története, ill. elmondja, hogyan szerzi vissza az Álom Fejedelme varázserejű holmijait: álomhomokkal teli szütyőjét egy annak rabjává…..
Most vettem egy klasszikusnak számító képregényt, a Sandman első részét. Ebben a  2 cikkben az 1-2 részről olvashattok.Mindannyian szoktunk álmodni. Mikor elalszunk, belépünk egy különös és misztikus világba, amely a fejünkben létezik, mi adjuk hozzá az alkotórészeket.…..
Gondolom aki szereti a pankrációt az tudja, hogy most vasárnap adják le a TV-ben a Túlpörgetvét azaz a pankrációs világbajnokságot. A műsor elvileg 4-5 órás lesz. Kedvenc szupersztárom is küzdeni fog azért, hogy megvédje bajnoki címét. Szurkoljunk Cenának!..
Azt szeretném bejelenteni, hogy a blog innentől kezdve pankrációs hírekkel is fog foglalkozni!..
A milwaukee-i Bradley Center hivatalos honlapján tette közzé, hogy a WWE július 16-ra egy szupershow-t tervez az arénába. Az oldal szerint John Cena, Randy Orton és Rey Mysterio egy csapatot fog alkotni. Az elmúlt időszakban megszokhattuk, hogy nem marad titokban az, amit a WWE tervez.…..
Na a második szinten is túl vagyok és itt már találkozhatunk kihívással. A szint végén bejutunk az alienek kaptárába és onnan kell kijutni ami ráadásul még fel is gyullad és a tűz az összes kijáratot eltorlaszolja.De aztán rájöttem(jó későn), hogy hogyan kell kijutni: ki…..
Na túl is vagyok a ragadozó első szintjén és nem sajnálom, hogy ráköltöttem azt az 1335 forintot. Úgy kezdünk, hogy leszáll a kapszula a földre amiben érkeztünk, és egyből emberekkel találjuk szemben magunkat, akiket levadászunk, lehetőleg csendben és észrevétlenül. Majd egy…..
Tegnap előtt megvettem az új AVP játékot a Tesco-ban. 2010-es játék frankó grafikával és játszhatunk mind a 3 filmbeli fajjal: ember, idegen(alien) és a ragadozó(predator). Eléggé meglepődtem amikor nézegetem a nem túl gazdag kínálatot és meglátom ezt a játékot aminek az ára…..
Végre volt szerencsém megnézni a Thor című filmet. Azzal kezdeném, hogy képregényrajongóként elfogultan állok minden képregény és fantasy filmhez.Elfogultság nélkül ez film jó. Annyira nem mint a Vasember első része volt de simán megnézném még jó párszor. Bocs de a…..
Nem rég újra a boltokba került a havonta megjelenő Amazing Spiderman és nem elég, hogy az első számmal egy hónapot késtek de mielőtt megjelent volna a harmadik szám írták, hogy most a KELLETÉNÉL is többet késik. Nem értem. Kell késnie? Mi tart másfél-két hónapig?..
Évszázadok óta dúl a háború emberek és vámpírok között. A végső Vámpír Háború veteránja, a legendás katonapap (Paul Bettany) visszavonultan, békében él az egyik utolsó emberi városban, a magas falakkal körülvett, szomorú erődítményben, amelyet kemény kézzel…..
Bocs, hogy tegnap nem írtam de kirándulni voltam az osztállyal pesten. Ma összehozok valamit...
1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap…..
Naponta hány olyan óra van, amit nem a tévé előtt töltünk? Mikor tettünk utoljára valódi erőfeszítéseket azért, hogy elérjük, amit akarunk? És tényleg szükségünk is van mindarra, amire vágyunk? Most minden megváltozott. Az anyagias, léha fogyasztói lét helyébe a…..
Bocs, hogy csak ilyen későn de reggel tanulnom kellet, meg takarítani(+Forma 1), délután meg kosaraztam. Hú de örülök, hogy Hamilton nyert. :)..