Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgwxv

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dúl a vita, hogy jó volt-e a Moszkva teret átnevezni (pontosabban, visszanevezni). Nekem Cseh Tamás Széna tere jutott eszembe. ,,Ég a tér, látom, hogy ég, ég a Széll Kálmán tér,... A Hattyú utcán én úgy megyek azóta naponta át,itt feküdt el sok tízezer, s nem nézem a…..
hgwxv 2011.04.30 23:05:04
@Anselmo:
Már van egy Orbán tér a XII. kerületben.
hgwxv 2011.04.30 23:33:34
@VT22:
Tényleg van valami perverz abban, ha egy város olyan történelmi nagyságokról nevez el közterületet, akihez olyan hadművelet köthető, amelynek a város civil lakosságából ezrek váltak áldozatul. De meg kell jegyeznem, hogy több saját közkedvelt régi uralkodónk, hadvezérünk, politikusunk kezéhez is jócskán tapad magyar civil vér.
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Tisztelt Terror! Életem első munkahelye maga volt a pokol. Kikerültem az iskolapadból, sajnos nem vettek fel az egyetemre, mert csupán egyetlen helyet jelöltem meg és jelentkezők hiányában nem indult az a szak abban az évben. Nem akartam egy éven keresztül otthon dekkolni és nem is…..