Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiger25

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen gyakran kell majd tanfolyamra, vizsgára járni? Mennyibe fog mindez kerülni?   A www.kormanyportal.hu oldalon november nyolcadika óta olvasható a rendészeti feladatokat ellátó személyek képzéséről szóló BM rendelet tervezete. E munkaanyaghoz véleményeket, esetleges…..
Március huszonötödikén  ismeretlen ok miatt a metró alá került egy ember a Nyugati térnél.  Az illető annak ellenére, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, mégis maga mászott ki a szerelvények alól/közül. Az esetről felvétel is készült, az azon látható biztonsági őrt…..
Sok őr mivel nem talál vidéken, a lakhelyén magának munkát, ezért  feljön Budapestre dolgozni. Levél: ”Az elkeseredés és a düh vett rá arra, hogy írjak Önnek. Én egy …….. megyei kis faluból jöttem ide fel Budapestre dolgozni, szerencsét próbálni. Már…..
tiger25 2012.02.14 15:29:21
@hiszékeny2012: Igaz hogy 3 éve nem tudok elhelyezkedni és ennek az oka az hogy ahol lakom nincs munkalehetőség sajnos. Én is albérletben lakom és hidd el nem egyszerü a számlákat fizetni, de ha nekem most valaki azt mondaná hogy ad 200 forintot óránként még annak is örülnék, mert legalább annyit elérnék vele hogy a csekkeket nem kellene fére raknom teljesen hanem apránként tudnám fizetgetni őket. tehát nekem ez is több lenne mint a jelenlegi semmi. Tudod még mindig jobb óránként 200 forintot is keresni mintha inkább munkanélkül lennél 0 forintért. Viszont a gond is itt jön hogy a munkáltatók is tudják hogy mindig lesz olyan aki elválalja zsebpénzért is a munkát ha nem akar éhen halni és ezért nem is adnak nagyobb pénzt. Ez Magyarország. Túl nagy a szegénység jelenleg.
  - Munkatapasztalat nem szükséges, a lényeg, hogy a jelentkező a BAR-listán ne szerepeljen. Elérhetőségként se cégnév, se kapcsolattartó, se telefonszám - még mobil se -, csak egy freemailes címecske. -   Egyre érdekesebb álláshirdetésekkel lehet találkozni a neten. A…..
Persze bennünket, magyarokat ez sem érhet váratlanul, mint ahogy nem is ért. Már órákkal az UFO érkezése előtt tudtunk róla. Meg is jelent egy regiment TEK-es a környéken. Pedig a marslakó ügyesen álcázta magát. Cselesen nem csészealjjal az égből, hanem egy fekete VW…..
tiger25 2012.02.08 07:41:23
A levelet író  bolti őr -  lopáson ért egy embert, akiről kiderült, hogy szintén biztonsági őr -  szerette volna megvédeni a szakma, a többi őr becsületét...rosszul jött ki a történetből...: Levél: „Szeretnék megosztani veled egy történetet. Aztán ha…..
A levélíró egy korábbi botlása miatt még évekig nem lehet biztonsági őr: Levél: „ Az a problémám, hogy ki akartam váltani a vagyonőri igazolványt, de a bűnügyi nyilvántartóból azt küldték vissza, hogy  2019. márciusáig nem kérhetem. Ebbe nem nyugodtam bele, ezért…..
  - Mindig a főnök a hibás vagy esetleg időnként a beosztottakban is lehet némi hiba? -Levél: „Hosszú évek óta foglalkozom már  biztonsági őrök vezetésével, irányításával, munkájuk megszervezésével. Ennyi idő után egyre jobban kezdek rájönni, hogy bármit…..
tiger25 2011.10.31 18:40:58
@Becseibea: Ez eddig oké is csak az a gond hogy mikor elválalsz valamit és mondanak egy fizetést aztán mikor kézbe kapod akkor derül ki hogy köze sincs ahhoz amiben megálapodtatok. Már nem egyszer voltam én is így és ilyenkor az ember úgy van vele hogy nem hajlandó többet csinálni mint amenyi fizetést kap.
  Az egyik weboldalon vagyonőri igazolványokat hirdetnek: Levél: „Azt szeretném megkérdezni, hogy azt az új vagyonőri igazolványt hol lehet kérni, amit a következő weboldal:…………. kínál megvételre?!? A színes, dizájnos, fényképes vagyonőri…..
Edina oldala Barbi a szexis lány 2011.05.01 18:47:00
A vagyonvédelemben dolgozóknak csak kevesebb, mint 10 százaléka a nő. Nekik nagyon sok előítélettel kell megküzdeniük. Gyakran a munkaadók arra hivatkozva nem akarják felvenni őket, hogy a megbízó férfi munkaerőt akar. S a társadalom is meglehetősen előítéletes azokkal a…..