Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gilette307

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Még Homár-szinten is meghökkentő sztoriba futottunk bele. L. T. ugyanis meggyőzően állítja, hogy a UPC egész egyszerűen hazudja, hogy a Digital Silver nevű új csomagja digitális. Olyan ez, mintha adnának a bennszülötteknek egy delejjel működő varázsdobozt, csak éppen…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Tékozló Homár Eszt nevezzük 2007.09.14 01:06:00
Gyevocska anyja kapta eszt a pompás marketinglevelet postán, irigyeljük érte. ..
gilette307 2007.09.18 11:38:09
Szerintem egyetlen db ilyen prosi készült, kimondottan egy célzott személynek, aki egy ilyen mikro témát homárra tesz :-).
Jó lenne megnézni, hogy mekkorára pörgött fel a
www.poluspalace.hu látogatottsága :-)
Én is megnéztem, és tetszett amit láttam. Szívesen eltöltenék ott egy hétvégét még akkor is, ha a prosi nem egy, hanem akár 10 db plusz "s" betűt tartalmazna...
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Igazi horror: olvasónk nagyszülei hangsúlyozottan nem rendeltek meg egy szolgáltatást a telefoncégtől, erre nem elég, hogy elkezdték kapni a számlákat, de egy idő múlva behajtó cégnél landolt az ügy, jóllehet a Tele2 is elismeri, hogy ez jogtalan lépés volt. A bizarr cég azt…..
gilette307 2007.09.12 11:22:14
Hogyan szerzett a Tele2 aktív fizetős ügyfelet.

Szintén Tele2, szintén 80 év feletti nagyszülő.

Nagyapám (85 éves) jelezte, hogy kapott egy levelet a Tele2-től, amelyben köszöntik az ügyfelek közt, annak ellenére, hogy– állítása szerint – nem rendelt meg semmit.

Felkerestük a Tele2-t (telefonon), jeleztük, hogy nem történt megrendelés, töröljék a számlákat. Mondták, hogy 30 nap fogják kivizsgálni az ügyet (ez szerepel az ASZF-ben, de nem tudták tartani, jóval túllépték).

Hol telefonos hanganyagról, hol aláírt szerződésről beszéltek, de letenni hosszú ideig semmit nem tudtak.

Egyszer csak küldtek egy nagyapa által aláírt szerződés másolatát - lehet, hogy a nagyapa nem emlékezett, vagy esetleg trükkös módon szerezték be az ügynökeik, nem tudom - a lényeg, hogy az aláírt szerződés egy un. "hívásonkénti előválasztó" szolgáltatás megrendelésére vonatkozott (itt nem kell fizetni havidíjat, a használatért is csak akkor, ha a hívás kezdeményezése előtt beütik a szükséges kódot). Ez igazából nem jelentene problémát, mert ha nem használják, nem kell fizetni (csupán a tele2 regisztrált, de alvó ügyfeleinek számát növeli), ha nem használod számlát sem kapsz.

A lényeg, hogy "véletlenül" a rögzítést végző alkalmazott nem az "a", hanem a "b" gombot nyomta ezzel a nagyapa nem alvó ügyfél lett, hanem egy nagyon is aktív, azaz kikérték a T-Com-tól, és a hívásai automatikusan a tele2 hálózatára irányultak (ezzel elveszítve a T-Com Felező díjcsomag kedvezményét).

Az esetet bejelentettük az NHH-nál, majd pár hét múlva kaptunk egy levelet a Tele2 Jogi igazgatójától amelyben elnézést kért a "téves rögzítésért".

Hogy büntetést kaptak-e, nem tudom, az NHH-tól visszajelzést nem kaptam. Tovább az üggyel foglalkozni nem akartam (most is csak azért írom le, mert megihletett a fenti eset).

Azért kíváncsi lennék, hogy összesen mennyi ilyen "félre rögzítés" történt :-)