Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kávéfüggő

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elmúlott a vakációveszély, viszont most azon rágjuk magunkat, hova programozzuk be magunkat nyárra.MINGYÁ' HÁLIDÉJ!!!Deaddigmég sok víz lefolyik a hátunkon.vizsgák is.Kávéfüggő!nemtudom, honnan valósi vagy, viszont a budapest környéki teszkóban(biztosan) meg lehet venni a…..
lefogyok Első nap 2010.02.04 10:57:00
 A napokban olvastam, egy nőről, aki 130 kilós volt és a egy újságban olvasta, hogy egy elunyt férfi családjának többlet költséget számoltak fel a hamvasztásért mert túlsúlyos volt és ez ösztönözte a fogyókúrára. Nos engem ez a 130 kilós nő ösztönöz. Mivel én is…..
Honnan tudhatod, hogy kávéfüggő lettél?1. A karfiollevest is két cukorral eszed.2. Napi 5 szívroham már meg sem kottyan. 3. Zaccos a hónaljad. 4. 50 méter távolságból le tudod fényképezni saját magadat időzítő nélkül. 5. 60 szót gépelsz le egy perc alatt, a lábaddal. 6. A…..
virtualitás no panic 2011.01.05 18:15:00
Kómás, gyors léptek, kezeim tele könyvekkel. Hozzászoktam. Tanulok, max 6 órát alszom, és tényleg csak sodródom az idővel. Lefoglal az életre való készülés. Csak meg ne gyilkoljon egy véletlen, mert a nyelvvizsgákat le akarom tenni. Érettségim is lesz, sőt meg fogom mutatni,…..
Marketingtipp Szövegírás 2011.01.31 13:37:00
Anno, amikor eladtam az első lakásom, a négyzetméter és az emelet mellett szerepelt, hogy remek paprikás csirkét készítettem itt a barátaimnak – nagyon kicsi volt a konyha, kellett valami érv mellette. Egy jó barátom hívta fel a figyelmem, hogy egy ingalakokkal foglalkozó…..
....pedig most aztán eszek annyi gyümölcsöt és zöldséget, hogy lassan lapát füleim és hatalmas fogaim nőnek.:-)))))Mozgok, iszom, méregtelenítek, alszom....napozom...mi kell még? Még is fáradtnak, lestrapáltnak, depisnek érzem magma.Nem, nem a tegnapi miatt.Általánosan.Rossz…..
Elterveztük a szép kis nyaralást kettesben.aztán bejött az ajánlat anyától, hogy menjünk velük.oké, még tűrhető.Aztán jött az ajánlat a másik család részéről, mennénk-e velük.Nodemármost.Az én életemvirágszála úgy döntött, cseszik az egészre(na meg a másik két…..
Rá merném tenni pár megrendelésem, hogy nincs olyan háztartás ma Magyarországon, ahol ne reklámpólóban takarítana a háziasszony. Nálunk is reklámpólóban szereli a párom a motort, logózott melegítőben takarítok vasárnaponként… Szinte megszámolni sem lehet már, hogy…..