Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inaj

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
Meg aki ott dolgozik, így én is...Hiteles story alant:   Édesanyámmal közös munkáltatónál álltunk alkalmazásban. Édesanyám jogviszonya 1986-ban kezdődött, az én jogviszonyom 1994-ben kezdődött a jelenlegi munkáltatónk jogelődjénél. Idén március elején édesanyám…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
inaj 2011.04.14 17:26:34
A nyugat-európai emberekben – és különösen a tengerentúlon – olykor meglehetős értetlenséget vált ki a kézcsók. A magyar, és általában a kelet-európai kultúrákban mélyen gyökerező hagyomány egykoron a magasabb méltóság iránti behódolás jeléül szolgált. A kézcsók…..