Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mickrobi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A keletis kocsivizsgálók meglepve hallgatták a rádióban, hogy a vonatok mintegy fele közlekedik az országban. Szerintük a hazai sajtó vélhetően egy másik országból tudósít, mivel itt egy vonat se megy. A MÁV sajtóosztálytól mindenesetre jó lenne, ha nem jönne erre senki.…..
Hehh. A Bartók Béla sem feneketlen kút.... Tisztelt MÁV-Start Zrt,   Elégedetlenségemet szeretném kifejezni és panaszt kívánok tenni a 2007. 12. 09-én, 17:27-kor, Győrből induló 45-ös számú Bartók Béla EC vonattal kapcsolatosan. Személy szerint vasárnaponként, a 17:22-es…..
Új MÁV blog Utas visszavág 2007.12.04 11:54:05
Jó ez az új menetjegy. Csak annyi a gond, hogy sokszor rossz irányban adják ki a menetjegyet, ami persze km-ben különbözik és máris jön a szivola. Kismanó sztorija alant. Szia! Az öcsém mesélte ma reggel az alábbi történetet. A szegedi gyorsvonattal utazott Zuglóból Ceglédre.…..
Új MÁV blog Közvetlen kocsi:) 2007.12.07 09:47:43
Egyik szemünk sír, a másik meg könnyesre röhögi magát. Na jó, ha valaki tud erre magyarázatot szeretettel várjuk!Találtam egy érdekes gyöngyszemet az új menetrendben. A Kassára tartó közvetlen kocsi pár perc híján egy napot várakozik Hidasnémetiben, mert az aznapi Kassára…..
mickrobi 2007.12.07 14:02:13
Karámőr büdös parasztozik, és még hazudik az azonosítójáról is... Remélem fegyelmit kap. Szervusz GeorgeJr! Szeretném megosztani veled és az olvasókkal is legfrissebb karámos élményemet. Alább a mávstartnak imént küldött e-mailemet olvashatjátok. Gondolom a válaszukból…..
Ilyenkor elgondolkodok tényleg, hogy hol is élek... Paraszthegyek hova legyek.. A történet nem friss keletű, ha akkor tudom, hogy van egy olyan blog, ahol el is panaszolhatom sérelmem, már régen megtettem volna... Nos a történet a következő: ahogyan azt az eddigi írásokból…..
mickrobi 2007.09.12 12:37:52
Kedves Fedup Sári!

Való igaz, hogy nem tudom pontosan, a fitetésük összegét. Igazából nem is nagyon érdekel. Csak az okokat próbálom megkeresni, hogy miért nem kapja meg manapság az egyszeri utas azokat a szolgáltatásokat, amiért fizetett. Arról nem is beszélek, hogy ha az ember diák, akkor élből hülyének nézik.
Itt próbáltam rávilágítani a fásultság tényére, vagy a motiváció hiányára. mert azért az valljuk be őszintén, hogy ha Szegeden egy közalkalmazott vagy épp egy átlagos munkavállaló nettó 75-80eFt körül keres, akkor ne gondoljuk, hogy egy máv alkalmazott, (nem vezető) olyan cégnél, ami folyamatos hiányt termel, állami támogatás nélkül azonnal gyödeljárást indítana maga ellen, remek kis fizetést biztosít, egy kisteleki alkalmazottja számára. Bár így lenne, mert akkor az a bizonos illető, aki a fenti esetben még Zsuzsát tette felelőssé, talán azon lenne, hogy segítsen annak a lánynak, vagy épp embertársának aki vérző fejjel kér segítséget, de ez már másik szint!
Ha továbbgondolom a Mávnak sem lenne ilyen megítélése, ha az utas tudja, hogy segítenek rajta, ha baj van, vagyéppen egy mosoly várja a pénztárban, még ha az egy kicsit fagyos is, nem pedig fintor, hogy megint jegyet kell eladni! Hozzáteszem, hogy mostanában a Szeged-Budapest IC-n előre köszön a kalaúz, mosolyog és megköszöni, hogy odanyujtom a jegyem.
Lehet, hogy naív vagyok, de talán elindult valami...
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..