Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JANKA_9

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bagolyhír Tudtad-e, hogy... 2011.04.13 16:11:00
...áprilistól magyarul is megjelenik a világ egyik legolvasottabb történelmi magazinja a BBC History? Ez a havilap nem "száraz tudomány", hanem olvasmányos, színes és érdekes. A világ legkiválóbb szakemberei, "a történelem Pavarottijai" írnak bele -…..
Gagarin repülésének 50. évfordulójára készült az alábbi film, mely valós időben mutatja be, hogy zajlott a történelem eléső űrrepülése és mit láthatott Jurij odafentről. A mozi Christopher Riley dokumentumfilmes illetve Paolo Nespoli ESA-űrhajós közös munkája, az olasz az…..
Vén Muskétás A nagy madár 2011.03.30 02:20:49
A nagy madár története április nyolcadikán, pénteken kezdődött. A Kiskunfélegyháza közelében található Alsógalambos külterületén ezen a tavaszi estén két kerékpáros fiatalkorú, a tizennégy éves K. Róbert, és testvére a tizenegy esztendős K. Mihály hatalmas, roppant…..
A Discovery 39. és egyben utolsó útján személyzetet és újabb felszerelést szállít fel a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére. A hasznos terhek között van a Robonaut-2 (R-2) jelű, ember alakú droid, amely az asztronauták munkáját segíti majd. ..