Regisztráció Blogot indítok
Adatok
világméretű összeesküvés

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes tanulmány röppent fel a minap, ami megerősítette a Homárt abban a hitében, hogy az influenza elleni vakcinákat a hajunkra kenhetjük:Az influenza elleni oltás egészséges felnőttek esetében alig csökkenti a tüneteket, és nem mutatható ki, hogy fékezné a szövődményeket,…..
világméretű összeesküvés 2011.11.05 12:43:10
@KecskeDotyi: Ez azért van, mert a tehéntej nem emberi fogyasztásra való. A bocinak kell, de neki is csak addig, amíg el nem éri a születési súlyának a háromszorosát. Anyatejet sem iszunk felnőtt korunkban... Érdemes letölteni és meghallgatni az utolsó interjút innen:
skydrive.live.com/?cid=866895aad339cd45&sc=documents&id=866895AAD339CD45%21627
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
világméretű összeesküvés 2011.10.25 14:01:24
@sirdavegd: "most nézd: van egy Nokia Özönvízelőttim"
Akkor az még tényleg az atlantiszi vagy lemúriai magasan fejlett civilizáció terméke lehet. Akkor még a helyén volt a Mennybolt nevű képződmény, ami megvédte a Földet a káros kozmikus sugárzásoktól. (És ami a rámai-líbiai-egyiptomi háború miatt pusztult el - ez okozta a vízözönt. Ekkor rövidült le radikálisan az emberi élettartam is, de ez egy másik történet...) Régen még valóban voltak jobb műszaki cikkek.
Ez a gyártói összeesküvés a legújabb korra vonatkozik (de nem feltétlenül érvényes minden termékre).
Zoltán nem emlékszik kristálytisztán be nem fizetett utóvizsgadíjakra, így nem érti, hogyan merült most fel 100 ezer forintnyi tartozás az államvizsga előtt. Természetesen ha nem fizet, nem vizsgázhat.Továbbítanám a felsőoktatási intézménytől kapott levelemet. Számomra…..
világméretű összeesküvés 2011.10.24 14:52:21
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
Bár a Telenor már a hipergyors mobilnetét reklámozza, hogy augusztustól mindenkinek leszakad a feje tőle, Mihály Balatonlellén visszapottyant a 90-es évekbe, amikor az ember egy nagyobb oldal letöltése alatt ki tudott teregetni:Kedves olvasó, én már kifizettem a magam 10.000 Ft ját a…..
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
világméretű összeesküvés 2011.06.14 11:15:33
@varvizib: Nagyjából egyetértek az összes hozzászólásoddal.

"Mindent telenyomnak cukorral vagy édesítőszerrel.
...
Mindössze kb 90 féle mellékhatása van, és le is rakódik a szervezetben, valamint idegméreg alapanyaga. Igaz, a mellékhatások nagy részét hivatalosan nem ismerik el, így van mivel takarózniuk a gyártóknak. Ki lehetne persze az aszpartamot váltani olyannal, ami természetes lenne és minden bizonnyal egészséges, na de ugye ők az én egészségemen akarnak spórolni. Hát a k.... anyjukat!!!
..."

A másik ilyen idegméreg a mesterséges édesítők mellett a nátrium-glutamát (E621), amit szinte minden felvágottba beleraknak. A sok birka meg csak veszi... Hasonlóan mérgező a fluorid a fogkrémekben, a "védő"oltások és a finomított cukor is. Ez utóbbi az emberiség első számú gyilkosa. Definíciója: Finomított szacharóz (C12H22O11), amelyet a cukornád illetve a cukorrépa nedvéből a növény 90%-át alapvetően alkotó rostanyagok és fehérjék teljes kivonása után bonyolult vegyi eljárással állítanak elő.

Szándékosan mérgeznek bennünket, így próbálják csökkenteni a bolygó népességét.

Na de visszakanyarodva a témához: A Spar állítólag izraeli tulajdonosi háttérrel rendelkezik, úgyhogy ennek fényében nem meglepő, ha átverik a népet. Mondjuk, aki ilyen matricákat gyűjt, az meg is érdemli... Ettől függetlenül persze szóvá kell tenni a visszásságokat, de a legjobb megoldás a bojkott lenne az ilyen multik ellen. Vásároljon mindenki házi termékeket/terményeket a piacon!
Az egész világ PLUSZ a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is összeesküdött László ellen spirituálisan, hogy neki mindenképpen rossz legyen. Átlagos T-Mobile történetét biztos nem rakjuk ki, ha nincs az ezoterikus csavar. Addig ugyanis sosem működő dominós telefonját igyekezett…..
Mint minden gyanúsan olcsó terméket, az Auchanban tejnek reklámozott fehér folyadékot sem anya szülte. Tény, hogy 149 forintért bizalomgerjesztőbben néz ki "tej" felirattal, mint a "permeátum növényi zsírral", de Zoly ettől még kiakadt: Tegnap a Dunakeszi…..
világméretű összeesküvés 2011.05.19 09:52:06
Mielőtt elrohannátok tejet venni ehelyett a lötty helyett, idézek néhány írást:

Tejben sok a kalcium = erős csontok?
Ez a tévhit a legerősebb. Sajnos nem igaz! A tapasztalatok pontosan az ellenkezőjét mutatják.
Csak összehasonlításul: az emberi tejben van a legkevesebb fehérje, és 4-szer kevesebb kalcium van, mint a tehéntejben, azaz a csecsemőknek csak ennyi kell.
Az angliai dr. Hegsted kimutatása szerint azokban az országokban messze nagyobb arányú a csontritkulásos esetek száma, ahol igen jelentős a tejtermékek fogyasztása. Ha valaki ezt genetikai okokra fogva eltussolná, akkor az országokon belüli vagy ugyanazon népcsoportok más-más országból származó eredményei is ezt támasztották alá (pl. kínai - hong kongi adatok, stb).
Egy 1994-es ausztrál felmérés szerint a tejtermékeket rendszeresen fogyasztó idősek körében kb. kétszer annyian szenvedtek medence csonttörést, mint akik nem fogyasztottak tejtermékeket. Egy még jelentősebb Harvard tanulmány 12 éven át 77 761 nőt vizsgált meg: azoknál, akik napi 3-szor ittak tejet, nagyobb arányú volt a csontritkulás, és több csonttörést is szenvedtek.
Az okok kettős eredetűek. A tejben lévő kalcium a szervezet számára egyrészt hasznosíthatatlan környezetben van. Másrészt az állati eredetű felesleges fehérje-mennyiség megnöveli a szervezet kalcium iránti szükségletét, hogy semlegesítse a savas fehérjék lebontott részeit, ezáltal felemészti a csontokat. Egy életen át tartó, többnyire állati eredetű fehérjére (pl. tejtermékek, húsok) épülő táplálkozás lassan 'felfalja' a csontokat. Ezzel szemben a növényi eredetű fehérjére építő táplálkozásnál jelentősen erősebb lesz a csontrendszer keménysége. Azaz az első és legfontosabb étkezési lépés: visszafogni vagy megszüntetni az állati eredetű fehérjéket tartalmazó ételek fogyasztását, amik többek között szívpanaszokat, magas vérnyomást okozhatnak, és hozzájárulhatnak a rák keletkezéséhez is. Tehát az a mondás, hogy a tej hasznos mint fehérjeforrás, így nem igaz. Éppen emiatt (is) káros.
William B. Grant, Ph.D. az Alternative Medicine Review-ban kifejti, hogy az alacsony zsírtartalmú tej (ami még így is jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz) is ártalmas, mert egyrészt a lecsökkentett méretű molekulák könnyebben bejutnak a vérkeringésbe, másrészt pedig az ilyen tejnek negyon kevés a B-vitamin tartalma. Minden ilyen fehérje lebontásánál, a B-vitamin hiánya miatt, hozzájárul a homocysteine felhalmozódásához, ami a szívpanaszokhoz vezet.
Dr. Julian Whitaker orvos, aki a világ egyik legolvasottabb egészségügyi hírrovatát ("Health & Healing") szerkeszti, ezt írta:
"...Ha azt akarod, hogy erős csontjaid legyenek, akkor ne igyál tejet... Az a kijelentés, hogy a tej egészséges számodra, egy összehordott badarság. Míg a gyümölcsök, zöldségek és a teljes őrlésű magok dokumentáltan lecsökkentik a szívroham, a magas vérnyomás és a rák esélyét, a széles körben hangoztatott tejtermékek egészséges hatása legjobb esetben is erősen megkérdőjelezhető. Valójában a tejtermékek egyértelműen összefüggésbe hozhatók a csontritkulással, szívpanaszokkal, elhízással, rákkal, allergiákkal és a cukorbetegséggel. A tejtermékek mindennek mondhatók, csak egészségesnek nem."

Dr. McDougall szerint "A mítoszt, hogy a csontritkulást a kalciumhiány okozza, arra találták ki, hogy a tejtermékeket el lehessen adni. A legtöbb kalciumot az amerikai nő fogyasztja, és ők szenvednek a legtöbbet a csontritkulástól".
2000-ben jelent meg egy vizsgálat, amely a tejtermékeken keresztüli kalciumfogyasztás és a fiatalkori csontépülés kapcsolatát vizsgálta. A kutatók számára is meglepő volt, hogy a 12-16 év között vizsgált lányoknál 18 éves korukban a csontsűrűség nem mutatott összefüggést a korábbi kalciumfogyasztással, viszont szoros kapcsolat volt a naponta végzett sportolással.
Egy nagy amerikai vizsgálatban 12 éven át vizsgálták 78 000 nő táplálkozási szokásait. Akik a legtöbb tejterméket, és következésképpen a legtöbb kalciumot fogyasztották, azok közt kétszer gyakoribb volt a csípőcsonttörés. Észak-Amerikában és Észak-Európában, ahol kétszer-háromszor több kalciumot fogyasztanak az emberek tejtermékeken keresztül, kétszer-háromszor gyakoribbak is a csontritkulásos törések. Amerikában 50 év felett minden második nő és minden nyolcadik férfi csontritkulásos törést szenved el, miközben itt a legmagasabb a kalcium bevitel. Ezzel szemben Kínában, ahol alig fogyasztanak tejtermékeket, a csontritkulásos törések az amerikai átlag ötöde csupán.
Az amerikai Nemzeti Tejtanács egy vizsgálatot finanszírozott, melyben klimaxon átesett nők egy csoportja két éven át naponta megivott három pohár tejet. A vizsgálat végeztével összehasonlították őket azokkal a nőkkel, akik ez idő alatt nem ittak tejet. A Nemzeti Tejtanács felhagyott azzal a tervével, hogy az eredményeket szórólapokon terjessze a fogyasztók között, ugyanis kiderült, hogy a tejivók két év alatt kétszer annyi csonttömeget veszítettek, mint a tejet nem ivók.
A csontok a mozgástól erősödnek és vastagszanak. Tudjuk jól, hogy az űrhajósok egyik nagy problémája a csontritkulás, ami a súlytalanság és a mozgáshiány miatt alakul ki náluk.
A csontritkulás azért fokozott a sok tejterméket fogyasztóknál, mert a túlzott fehérjefogyasztás kioldja a kalciumot a csontokból. Igaz ez általában is az állati fehérjékre. Egy vizsgálatban az állati fehérjéket fogyasztó nők körében majdnem négyszer gyakoribb volt a csonttörés, mint a vegetáriánusok között.