Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcimke

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Iskola 2011.04.06 14:51:00
Egészen nagyon durva, hogy a jelen pillanatban 3 db óvodás gyerekemből nem is olyan sokára kettő óvodás és egy iskolás lesz, nyilván ezerszer leírtam már ezt, de tényleg mikor lettek pihés fejű tejszagú babákból ekkorák?????Az elmúlt két hét az iskola jegyében telt, a sulit…..
pcimke 2011.04.14 12:32:44
@Chipie: Még egy szavazat a szigorúra (bár olvasom, döntöttetek már)
Én lányom Pömpöllérhez hasonló paraméterekkel két évet húzott le egy tyúkanyó-tannénivel, és utálta, hogy a habos-babos kislányok körülzsongták Erzsike nénit, és nagy volt a szerelem oda-vissza, és én gyerekem meg kicsit sem volt zsongós, ezért úgy érezte, hogy ő nem ér annyit,

aztán jött egy kiképzőtiszt-jellegű Viki néni, akit utáltak a habos-babos anyukák (azért az üt, mikor egy 7 éves kislány azt csicsergi - nyilván nem saját kútfőből, hogy "süt a Viki néni szeméből a gyűlölet, látszik, hogy utálja a gyerekeket"), az én lányom meg kivirult, szárnyalt, imádta. Mert rend volt, fegyelem volt, talán még kis drill is, és ez neki nagyon jó volt. Szóval nem feltétlenül rosszak a Viki nénik, ha valakinek nem szófogadó-csendes kislánya vagy mulya kisfia van, mint fennebb is írta valaki. Drukkolok nektek!