Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valovillam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Rhode Island-i riporter melégelte, hogy a környék lakosai nem tudják mit kel tenni medvetámadás esetén, vagy csak túl sok tudatmódosítót fogyasztott, mindenesetre elkészítette a "mit tegyünk,ha ránk támad a medve?"- videót, amin két napja röhögünk. (via Uproxx)…..
Lajossal, mi a blog koros szerkesztői több mint egy évtizedet töltöttünk el a valamikori debreceni  OB-I-es csapatban.   Kovács Lajos, Barcza nagymestert remek küzdelemben remizte ki. your web browser and/or your host do not support iframes as required to display the chessboard chess. com…..
valovillam 2013.01.27 19:14:41
Ebben a játszmában még én nyertem, ám minden nap újabb kihívással kell szembenéznem, szembenéznünk. Ti drukkoljatok kedvetek szerint. Figyelmetekbe ajánlom a 15. lépésben hozott gyalogáldozatot d4-en, a lemondást a futópárról, a felfedett támadást és a megtámadott sötét…..
valovillam 2012.12.03 11:31:27
Bonie Singer, született Kajtár Bernadett leforgatta első felnőtt filmjét. Egy fekete kukac szántja a moziban, de mi nem ezt mutatjuk, hanem a forgatás elejét. Bernadettnek énekelnie kell, majd megsértődnie. Ez sajnos megugorhatatlan feladat volt számára. Beismerte tehetségtelen…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Subba Föld Napja Szandikával 2011.04.22 14:38:00
Adja!  szólj hozzá: A Föld napja Szandikával..
valovillam 2011.04.22 19:08:06
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Egy angol temetkezési vállalat épületének oldalfalára került fel az egyik tévésorozat reklámja, szerintem már mindenki kitalálta, melyikről van szó. A multireklámokkal foglalkozó cég elnézést kért, a környékbeli nyugdíjasokat felzaklató képet levették. ..
valovillam 2011.04.15 01:15:21