Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Idén se fogadta el a meleg méltóság menetének bejelentését a rendőrség. Úgy látszik a rendőrség ezt a játékot a Fidesz kormány alatt  minden évben eljátssza. Betiltják majd társadalmi nyomásra engedélyezik a menetet. Pedig a közlekedés aránytalan akadályozása…..
Michael Knight Égjen a zsír! 2011.06.05 17:20:00
Majd éppen Lázár János mondja meg, hogy miből álljon a McDonald's hamburgere! Még szerencse, hogy a Coca-Cola receptjét egyelőre nem akarja átíratni a kétharmaddal...Azt hiszem, rájöttem! Csakis Lázár János lehet a miniszterelnök titokzatos bohócügyi államtitkára! Nem is lehet…..
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
Repl 2011.05.16 21:16:55