Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hipernyúl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai tesztalanyunk a Zebra egyik legegyszerűbb modellje, a Super Fine H-8000 golyóstoll. Magyarországon sokan felismerik formája, illetve jellegzetes kupakja alapján. Népszerűségét valószínűleg alacsony árának, és a japán Zebra cég jó hírnevének köszönheti. (A tesztpéldány…..
 Előbújt belőlem a gasztromágus. Jóllehet azért, mert szülinapomra receptkönyvet, habzsákot és mindenféle hasznos konyhai cuccot kaptam. Én meg vérszemet, naná. :DMinden pénteken sütésre kerül a sor. Jönnek Lacáék, néha hoznak sört, én meg sütöm a sütit, és…..
Hipernyúl 2012.02.14 23:04:51
@Ashani: hát megmondani meg lehet of korsz, de ha olcsóbbal kell beérni, keresi az ember a jobbat a szarból. xD
Tündérmacska kalandjai Zen 2012.02.14 10:11:00
Megnyugodtam. Rájöttem, hogy nem csak más volt "picsa" a környezetemben, hanem én is adtam neki egy lapáttal. Nem lehet hibáztatni azért valakit, mert felnő. Pontosabban azért nem lehet, mert másképp nő fel, mint én. Mondták, hogy természetes az, hogy a baráti kapcsolatok…..
 És ezzel megvillantottam hiperszuper intellektualitásomat, mert ugye tudok én egyszerre 4 nyelven, legalább 1 mondatot. Vagyis ha pontosak akarunk lenni, akkor még ennél is több nyelven egy-egy szót, de ubuntu négerül még így se tudok. Sürgén be kell pótolni. Meg…..
Először is szeretném leszögezni, hogy jobban szeretem a kutyákat. De köztudott, hogy tündérkutya nincs. És különben is. A tündérmacska tejaddikt. Én is az vagyok.Tűrhetetlen mi megy a fejemben. A megálmodott füstölt kolbásztól, a viszkető érzésig, hogy valamit elfelejtettem.…..
Hipernyúl 2011.04.14 11:32:51
@pikatsu: Marketinggel egy darab szart is jó pénzért eladnak a tizenpáréveseknek... És nincs jó hangja. A szexuális érdeklődése meg nem igazán érdekel, felőlem azzal ******, akivel akar. xD