Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemhal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiatanács egyik legújabb közleményében síkra száll az írott sajtó függetlensége mellett – látszólag, mert valójában csak bebetonozza a helyi sajtó hatalomnak való kiszolgáltatottságát. VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás az eMasa.hu szerkesztője„A kiegyensúlyozott…..
 A fenti címmel tartottam előadást a mai MeetOff-on, íme a prezentációm:  .prezi-player { width: 500px; } .prezi-player-links { text-align: center; }Az SMO az új SEO? on Prezi ..
szemhal 2011.04.28 09:43:18
Onlinemarketing blog Rohan az idő 2011.04.21 22:40:00
A Facebook növekedési sebessége megdöbbentő. Biztos voltak hasonlóan növekvő szolgáltatások idehaza korábban is, de a Facebook az első, ahol több-kevésbé publikus adatokat láthatunk, gyorsan frissülve. Hiszen a Socialbakers.com-on akár napi szinten is nyomon követhetjük, éppen…..
Szerdán volt a 2. Smartmobil konferencia, és mivel voltam a tavalyin is, így volt összehasonlítási lehetőségem. Ez sokaknak nem adatott meg, egy év alatt nagyon sok dolog történt a világban, és ez a konferencia minden pillanatán érződött is.2010-ben a Smartmobil - akkor még iPhone…..
Az elmúlt napokban hirtelen két helyen is "temetik" az Origó-t. Először ott van az a HVG-s hír, hogy mégsem adják el a céget. Aztán ott van a Kreatív Online "jövőképe", ahol ez olvasható: " A Magyar Telekom aktuális német vezetője a Kreatívnak elismeri:…..