Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillangóutca

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sziasztok, Alant a Zuglói Szülői közösség a zuglói képviselőknek most írt levele a bevezetni tervezett gondozási díj kapcsán. A levélben lévő táblázat igen meghökkentett, mert a nemrég az önkoritól kért és kapott megbízási szerződések között ezek a tételek,…..
pillangóutca 2012.03.02 13:44:17
@karosszékely: Ja, mindjárt sikítok, de buta anyuka vagyok, köszönöm, hogy leFiTyiztetek,
hadd menjek már oda, ahol hamar megoldom a dolgot!
Vagy menjek a Sparba, az MSZMP?
Kaisers, német zoldek?
METRO: osztrák CDU,
brrrrrr.

@OkoskaTo:rp:
Jaj, megint sikítok!

Bárcsak ne lenne bölcsis díj, különben visszamehetnék dolgozni a munkahelyemre,
(pénztáros vagyok a CBA-ban) és akkor lenne munkám, és jól érezném magamat, mert biztonságban tudnám a gyereket.
Állják ki az anyák mellett, jó?
"Aki a csapaté lett, várja a csapatéletJoga a közös ösvény, e helyen ez a törvényHé, Feri, a törzs befogadTiéd a szabad életSoha ne félj, amíg a törzs fia vagyFarkasok foga véd meg!"Költségvetési lázban ég az ország, költségvetési lázban égnek az…..
Én tényleg nem akartam, Tisztelt Bíróság!Őszinte voltam, amikor azt mondtam, hogy egy ideig nem akarok a Műútról írni, mert érzem, hogy túlzásba vittem. Igazat mondtam, kérem, higgyék el, nem az én hibám, hogy most - részben, de csak részben! - mégis erre vetemedtem. Nem volt…..
Újabb fejezettel színesedett a zuglói import önkormányzat működését felvázoló kifestőkönyv. Igen, mi zuglóiak olyan hülyék vagyunk, hogy nem találtunk a kerület vezetésére alkalmatlan helyi hülyét, hanem importáltunk magunknak. Meg segédbohócot is mellé, naná. Aztán…..
 Kár volt annyit izgulni hétvégén a helyben osztott anyagok miatt, az ügyrendi Bizottsági június 20-i ülése a második napirendi pont után határozatképtelenné vált. Nem baj majd  a szerdára összehívott rendkívülin, vagy a testületi ülés reggelére összerántotton…..
  Idén is az omegás Benkő László volt a szántódpusztai épületegyüttes legelső vendége, olvassuk a sajtóban. A komplexum igazgatója szerint ez azt jelenti, hogy él még Szántódpuszta. Szerintem ez nem azt jelenti, de a neves fizetővendégnek tagadhatatlanul jó ízlése van:…..
pillangóutca 2011.05.16 17:34:36
Ez klassz!
Bárcsak minden ilyen volna...

Sajnos Siófokon nem ilyen jó a helyzet,
egy ámokfutó, meggazdagodni vágyó lakópark épittettő lekerített több tíz métert a szabad strandból, az Aranypart végéből (jövőre állítólag folytatják) Balatonszabadi Sóstón és Fürdőtelepen. Írnátok erről?
Ők azok:
www.almainyaraloja.hu/ Divinus kft.
A lakosság tiltakozik, aláírást gyűjtenek, de semmi foganatja nincs egyelőre. Az önkormányzat falaz nekik és állítólag bérbe adta potom pénzért a partot.

A kerítést meg lehet tekinteni az egykori surf kemping és az építkezés helyén.
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Nemrég adtunk hírt Borgos Anna és Szilágyi Judit Nőírók és írónők - Irodalmi és női szerepek a Nyugatban című könyvének megjelenéséről. A mai versvasárnapba az egyik legismertebb nyugatos költőnő, Török Sophie azaz Babits Mihályné Tanner Ilona verseiből…..
Tavasz van, sétálunk. Babakocsival. Hát elég horror. A járdán rengeteg a 10 centi széles repedés, a kocsi kereke megakad, eltűnik benne, a gyereknek meg majd a feje repül le.  Kűszködve lehet csak haladni. A Kolumbuszon a járdára parkolnak az elővárosokból bejárók, le kell…..
pillangóutca 2011.05.13 19:31:31
én mint anya kezdek hadjáratot, menjen már át Kovács Balázs a Hungária és a Thököly sarkán babakocsival, dehogy megy, ő a kismamákat nemdolgozó nőknek nevezte egy szülői-iskolai fórumon
....

ehhez képest a Népszabadság Papcsák interjúja
nol.hu/belfold/20110513-_azert__mert_valaki_fideszes__meg_erthet_ahhoz__amivel_megbizzak_

miről szól ez a párbeszéd? lopott, nem loptam, barátai, igen, de nem lopnak, dolgoznak,
hát minden másról van itt szó, csak nem a zuglói emberek életéről -- hogy ilyen volna az önkormányzatiság? Magyarország 2011. rémes

azt a Zuglói Lapot is szegény lakosok fizetik
 Újabb lapszámmal jelent meg a Zuglói Lapok, nincs könnyű dolga, hisz a magyarok - legalábbis az idősebbje - megtanult a sorok között olvasni. Egy sajtótermék megítélésénél fontos információ, hogy mit tart hírnek,  - és azt hogy mutatja be,  - és az…..
Orbánné Vica Heller Ágnesnek írt húsvétra. Az ablakpucolásból megmaradt magyar hírlapot olvasgatta otthon, amit a Turul társasházból hozott magával, ahol tavaszi nagytakarítani volt. Heller Ágnest jól ismerte a család, a márciusi Millán is látta egy plakáton a hatalmas…..
pillangóutca 2011.04.24 20:01:11
Nekem csak az a bajom, hogy a fidesz hálás célpontot talált. Hellernek nagy hibája, hogy sosem tud hallgatni, visszavonulni, megnyugodni, higgadt maradni; és sajnos, valljuk be, nagyon sokszor tévedett, például a feministákat is gyűlölte, éveken át hangoztatta, hogy nem szereti őket, károsnak tartja a női tanszékeket és a gender kutatást, és ezért a női gyűlöletért sem értem, miért ő a nők ügyének plakátja. www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=15812

Én amúgy néhány gondolatát igen kedvelem, de sosem elég merész nekem,
sajnos elég vonalas filozófus: baloldali, igen, de nem úgy és nem azért, és nem volt elég ellenzéki sem és Koszolányit is lefikázta, mert azt kellett írnia, simulékony volt, elvek, demagóg dolgok vezették a tollát, kapkod írás közben. ezeket rónám fel neki, Aczél elvtárshoz is sokat járt, szóval valahogy nekem mégsem elég szuverén, ne haragudj Vica, nincs igazad.
Miért hagyja magát Heller kiröhögni? Hm? Miért nem áll ki higgadtan, miért szeret szerepelni?
Kitűnő célpont egy öreg nő, akiben tombol a szereplési vágy.
Amúgy Hankiss Ágnes sokkal nagyobb gáz - a Kádár levél megtatlálója, mert ő is járt Aczél elvtárshoz kutatási pénzért,sajnos, ez a legnagyobb gát ebben a talált levél ügyben.
Na, igazi nőügy lett ez is, ami árt a nőknek, egykor komcsi nők dobálják egymásra a sarat. Nagy kár ez.
Margó Lapozz bele a nőbe! 2011.04.17 12:04:00
A szülés az egyik legtitokzatosabb, legborzongatóbb élmény, amit anyaként megélni egészen mást jelent, mint mondjuk apaként vagy egyszerűen csak nem nőként. De vajon hogyan játszódik be ez az élmény az irodalmi szövegekbe? A Bölcsőd az című beszélgetés papírforma szerint…..