Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aNorek

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
A 4nagy.hu domain cím 2009 március 13-án betöltötte 2. életévét. Ezúton gratulálunk neki, Isten éltesse nagyon sokáig!2007. 03. 13. dátummal lett regisztrálva, és azóta sokmindent megélt már, többek között számos teljes átalakítást. Mindig hűen szolgálta a cég érdekeit,…..
A 4Nagy Ingatlan szolgáltatásai az Ön számára is nagyszerű megoldást jelentenek, amennyiben ingatlant szeretne értékesíteni. Az ingatlan eladás velünk egyszerű, kényelmes, költséghatékony - a folyamat során felmerülő minden problémát átvállalunk megbízóinktól, a lehető…..
Legújabb kiemelt ingatlan ajánlatunk egy eladó panellakás Dunakeszin. A lakás felújított állapotú, kellemes, napfényes erkéllyel, szép kilátással rendelkezik a fóti dombokra. Az ingatlan első tulajdonosától eladó. A lakásban biztonsági ajtó és nagy teljesítményű…..
Kérem, tekintse meg új építésű társasházak lakásait tartalmazó kínálatunkat! A lakások kiválóan alkalmasak családalapításhoz, befektetésnek, vagy ha egyszerűen szeretne végre korszerű, minőségi új lakásba költözni. Új építésű projektek, kis garzonok…..
Ez egy weboldal készítéssel foglalkozó blog lesz majd. Ez a legelső, ideiglenes poszt, később törlésre fog kerülni...
Íme egy remek kis flash játék, amelyben te is átélheted a tojásdobálás örömét. Ráadásul a Steve Ballmer figura olyan idegesítően ugrál, fintorog és kacarászik, hogy az ember olyan boldogan dobálja képen... Nem olyan kimérten és komótosan mint az úriember a Corvinuson.…..
Felvétel a dobálásról Maga az előadás Egy zenés videó-remix..
Origo.huMegdobálták Budapesten Steve Ballmer Microsoft-vezértTojással dobálta meg egy fiatalember Steve Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta…..
A tojásdobálásról szóló összeállítás a TV2 híradójában. ..
"Hé, te! A Microsoft 25 milliárd forintos kárt okozott a magyar népnek! Add vissza azt a pénzt most azonnal!" Ezt kiabálta az a felháborodott néző, aki ezek után tojásokkal kezdte dobálni a szoftvercég vezetőjét.Steve Ballmer éppen a "Te változtatod meg a…..
Az Oázis lakópark területén található társasház mind a négy lakása kiváló otthon lehet bárki számára. Mivel az épület egy gyógy- és strandfürdő szomszédságában helyezkedik el, az itt lakóknak nem kell messzire menni ha egy kis kikapcsolódásra vágynak. A lakópark a…..
A LUXURY LIFE című oldalunk a Közel-keleten található ingatlanok széles palettáját kínálja. Sok lehetőséget tudunk ajánlani leendő vásárlóinknak, az alacsonyabb árkategóriától a legelegánsabb luxusingatlanokig. Kimondottan ingatlanbefektetési szempontból is előnyös…..
Elindult a LUXURY LIFE - Dubai ingatlanok oldalunk legújabb részlege, a Dubai Ingatlan Hírek. Ez lényegében egy blog, ahol rendszeresen megjelennek majd a Dubai-ból érkező friss hírek, információk, elsősorban ingatlan témakörben. Az új aloldal indulásakor mindössze három cikk…..
Nos, mint azt címe is mutatja, új aloldalunk a dubai ingatlan befektetés lehetőségeire hívja fel a tisztelt érdeklődők figyelmét. A szlogen, mely Dubai egyik uralkodójától származik: "Ami jó az üzleti életnek, az jó Dubai-nak". Az oldalon ismertetjük, hogy milyen…..
CSS Menü CSS Menü - Style02 2008.04.30 14:06:00
Kezdőlap Szolgáltatás Referenciák Magunkról Kapcsolat Tulajdonságok A teljes menürendszer mérete kevesebb mint 13Kb 3 jpg, 1 css és 1 html fájl Tesztelve Internet Explorer, Mozilla Firefox és Safari böngészőkben Letöltés Az összes szükséges html,…..
CSS Menü CSS Menü - Style01 2008.04.29 18:40:00
Kezdőlap   Szolgáltatások   Referenciák   Magunkról   Kapcsolat   Tulajdonságok A teljes menürendszer mérete kevesebb mint 16Kb 4 jpg, 1 css és 1 html fájl Tesztelve Internet Explorer, Mozilla Firefox és Safari…..
Eladó egy vadonatúj társasház hat lakása. Az épület Dunakeszin található, a Dombliget nevezetű lakóparkban. A három földszinti lakáshoz kert is tartozik. A lakások alapterületének mérete 55 és 72 négyzetméter között változik, mindegyikük három szobás. Az árak 17,9 és…..
Történetünk évekkel ezelőtt kezdődött. A legelső ingatlan, amit árulni kezdtünk, a későbbi 4Nagy Kft ügyvezetőjének háza volt, vagyis egy új építésű ikerház egyik lakása. Egy egészen egyszerű oldalt építettünk fel hozzá, az akkori tudásunknak megfelelően. Azonban igen…..
Ez itt a 4Nagy Kft hivatalos blogja, melyben az oldallal kapcsolatos információkat, újdonságokat kívánom publikálni. Továbbá a 4Nagy Kft egyéb weboldalairól is szó esik majd, ezek a Budapestgate.info, és a Dubaiingatlan.com. A 4nagy.hu egy ingatlan közvetítéssel foglalkozó site,…..
Miskócia Elindult a Miskócia 2007.09.12 02:59:00
Hát elindult a Miskócia blog, mert az volt a meglátásom, hogy jó lenne elindítani egy ilyen blogot. Azt még ki kell találnom, miről szóljon, de az szerintem már most egy nagyszerű dolog, hogy van! Annyi biztos, hogy Miskolc városhoz nagyon erősen fog kötődni, tehát ha Te netántán…..