Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schumi-fan

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WéZsé Újpest, Halott utca '78 2017.06.27 07:58:45
A hétvégén az M3-ra kapcsoltam. Nem különleges dolog ez, gyakran nézem ezt az adót, hisz az MTVA igenis hoz, hozott létre értékeket. Például az M3 csatornát, ahol a hazai televíziózásból kiveszettnek tűnt, de fájóan hiányzó egykori minőségi műsorok kapnak újra lehetőséget. Most éppen a Vakáció a…..
Vettel nyerte a Bahraini Nagydíjat, rajt-cél győzelmet aratott a címvédő, a második lett a 11.helyről induló Kimi Raikkönen, harmadik pedig élete legjobb eredményét elérő Romain Grosjean lett. Hamilton kerékcseréjét kétszer is elrontotta a McLaren, a brit 30 másodpercet vesztett…..
Nico Rosberg egész végig vezetett és rajt-cél győzelmet aratott a Kínai Nagydíjon, ami még a kaotikus Maláj nagydíjnál is izgalmasabbra sikeredett. Rosberget a két McLarenes követte, Button-Hamilton sorrendben. Schumachernek ismét fel  kellett adnia a versenyt, önhibáján…..
schumi-fan 2012.04.17 11:08:26
Az f1-forma1.blog.hu élő  tudósítást ad a Melbourne-ben zajló második szabadedzésről. Kövesd velünk figyelemmel!       Végre elkezdődik a forma1 2012-es szezonja. A helyszín: Melbourne. Sajnos az eső beleszólt a második szabadedzésbe, ugyanis a pálya tiszta…..
Holnap reggel négy órakor kezdetét veszi a Forma 1 történelmének 63. szezonja, hat világbajnokkal. Jöjjön az első futam, az Ausztrál nagydíj futamelőzetese.   A Forma 1 egyik legizgalmasabb szezonja előtt állunk..hat világbajnok van a mezőnyben és a csapatok közti lemaradás…..
schumi-fan 2012.03.17 20:29:35
A Hispania Racing Team (HRT) a 107%-os szabálynak köszönhetően idén sem indulhat a szezonnyitó, Ausztrál nagydíjon. Majdnem ugyan az a helyzet, mint tavaly, semelyik HRT sem tudta magát kvalifikálni a szezonnyitóra.  Tavalyhoz képest csak annyi a különbség, hogy idén a …..
Mint ahogy azt már megszokhattátok az f1-forma1 blog minden futam után pontozza a top 3-at. Ez most se változott, lássuk, ki kapta a legtöbb pontot.   1.: Jenson Button (Mclaren-Mercedes) 10/10 pont Button a rajtnál olyan jól jött el (ráadásul a poros ívről) ,hogy  támadási…..
Sebastian Vettel megszerezte második világbajnoki címét, amivel a kategória legfiatalabb kétszeres v.b.-győztese lett! A rajt Vettel egy kicsit beragadt, és Buttonnal kezdett csatázni, azonban Vettel egy kicsit leszorította a fűre, így Hamilton külső ívről megelőzte őt. Kamui…..
Az FIA tegnap, azaz csütörtökön megerősítette, hogy a csapatok egyértelműen úgy döntöttek, hogy ne legyenek korlátozások a diffúzor terén, ami így csak a Brit nagydíjon volt érvényes.   Az f1-forma1.blog.hu elsők között számolt be Önöknek arról, hogy a Nemzetközi…..
Az f1-forma1.blog.hu elkészítette az első 10 pilóta részletes rajt elemzését a Brit nagydíj után. Webber: Webber az első helyről rajtolt, szokásához híven Sliverstone-ban is elrontotta a rajtot, csapattársát csak úgy elengedte, majd már a két pozícióval mögötte rajtoló…..
schumi-fan 2011.07.15 10:10:48
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke a Brit nagydíjon arra kérte pilótáját, Mark Webbert, hogy ne előzze meg a nála jóval lassabb csapattársát, Vettelt. Ezt a "parancsot" Webber nem teljesítette, és mindent megtett annak érdekében, hogy csapattársa előtt érjen…..
  Fernando Alonso az idei első futamgyőzelmét szerezte meg. Mögötte végzett a világbajnoki címvédő, Sebastian Vettel, aki egy boxutcai hiba miatt vesztette el a vezető helyét, mögötte az élről rajtoló Mark Webber végzett.   Előzmények   Az időjárás…..
Az idei 9. verseny helyszíne Anglia, ahol már a forma1 első szezonja óta, megszakítás nélkül rendeznek futamot. Ám a hétvége előtt még mindenkiben jó sok kérdés megfogalmazódik. Egy kis történelem Siverstone, és Olaszország az egyedüli olyan helyszín a futamok közül, ahol…..
Forma 1 blog Michael Schumacher 2011.07.08 09:39:00
 Michael Schumacher egyedüli hétszeres világbajnok a sport történelmében. Ezen kívül még nagyon sok rekordot is megdöntött. Lássuk a pályafutását.     Adatok: Név:Michael Schumacher Csapat:Mercedes Világbajnok:1994;1995;2000;20012002;2003;2004; Pole pozíció:68…..
Forma 1 blog Fernando Alonso 2011.07.04 18:21:00
Fernando Alonso csak azért kezdett el gokartozni, mert az apja hobbija volt, neki köszönheti karrierjét. Nézzük, hogyan jutott el idáig, a kétszeres világbajnok!   Adatok:  Név:Fernando Alonso Csapat:Ferrari Világbajnok:2005-2006 Pole pozíció:20 Futam győzelem:26…..
Forma 1 blog Felipe Massa 2011.07.04 21:01:00
A következő versenyző Felipe Massa, aki majdnem bezsebelt egy világbajnoki címet, már csak 1 pont hiányzott volna, lássuk, hogy miként jutott el idáig!   Adatok:   Név: Felipe Massa Csapat:Ferrari Világbajnok:- Pole pozíció:15 Futam győzelem:11   Pályafutása: Massa…..
schumi-fan 2011.07.05 23:13:28
Forma 1 blog Jenson Button 2011.07.01 22:21:00
Az f1-forma1.blog.hu következő vezetője Jenson Button, a 2009-es világbajnok. Adatok: Név:Jenson Button Csapat:Mclaren Világbajnok:2009 Pole pozíció:7 Futam győzelem:10   Pályafutása: Jenson Button apja aktív részese volt a motorsportnak, így az ifjabb Button is követte apját,…..
Giancarlo Fisichella már a Brit nagydíjon beülhet az idén elég gyenge eredményt produkáló Nick Heidfeld helyére, aki a sérült Robert Kubicát helyettesíti.   Kubica még Februárban, egy ralli versenyen szenvedett súlyos balesetet, akkor még kérdéses volt, hogy a lengyel…..
  Mindegyik nagydíj után az f1-forma1.blog.hu szokás szerint pontozza az első három befutót. Lássuk ki mennyi pontot kapott!         Rajtolási pozíció:1. Hely:1. Név:Sebastan Vettel Csapat:Red Bull Racing   Pont:10/10 Vettel rajt-cél győzelmet aratott…..
Sebastian Vettel idén hetedszerre nyert, mögötte Fernando Alonso végzett, aki nagy csatát vívott a 3. helyezett, Mark Webberrel.     A rajt  Webber nagyon jól elkapta a rajtot, Hamilton viszont nem, így megelőzte őt a kettő Ferrari. Button is rosszul rajtolt, megelőzte őt…..
Peter Sauber, a Sauber csapat tulajdonosa ma hivatalosan is bejelentette, hogy Kamui Kobayashi 2012-ben is a Sauber istálló színeiben fog tündökölni. Legalábbis ha nem szerződtetni egy nagyobb csapat, ugyanis Kobayasi helye biztos a Sauber-nél.     Kamui Kobayashi 2009-ben, az…..
Jenson Button, a Mclaren-Mercedes pilótája lehetséges, hogy 2012-ben már a Ferrari színeiben fog tündökölni a pályákon. Bár Jenson Button nemrég azt nyilatkozta, hogy a Mclarennél fejezi be a pályafutását, azonban a News Of the Word újság azt írja, hogy a Ferrari gondolkozik…..
schumi-fan 2011.06.20 10:33:24
Bennem azonnal a futam után felmerült az a kérdés, hogy Jenson Button ,hogyan tudott nyerni a kanadai nagydíjon. Erre keressük a választ ebben a cikkben.   Jenson Button úgy nyert Kanadában ,hogy kiütötte Hamiltont, ezért be kellett iktatni egy plusz kerékcserét, majd…..
  A kanadai nagydíj után az f1-forma1.blog.hu szokás szerint pontozza az első öt befutót. Lássuk ki mennyi pontot kapott!   Hely: 1. Név: Jenson Button Csapat: Mclaren Pont:10/8.5 Button alapvetőleg egy jó versenyt futott, a rajtot jól elkapta, kihasználta Hamilton…..
Jenson Button a kanadai magydíjon elsőként ért célba, azonban kérdéses volt az ,hogy megtarthatja-e az elsőségét.Azért volt erről szó, mert Button kilökte saját csapattársát, Lewis Hamiltont, valamint a Ferrarri kedvencét, Fernando Alonsot is. A versenyen a versenybírók csak azt…..