Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gindzsinn

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Cherry Red RecordsHonlap:www.ken-hensley.com Én, a nagy mesemondók egyenesági lelki leszármazottja, hosszú idő után végre belevágtam a fejszémet régóta dédelgetett nagy fámba. Most, amikor fenn a meggyfa tetején a 35 fokos meleg már puhára főzi az agyamat, amidőn igyekszem…..
Miközben Brian May és Roger Taylor a teljes Queen legendát kockára téve, valamint önmagukat picit lejáratva Adam Lambert-tel bohóckodnak, addig a semmiből jött egy hír, miszerint Freddie Mercury és Montserrat Cabelle 1987-es duettalbuma, a Barcelona kap egy újrakiadást. Nyilván, ha…..
Igaz, hogy ma Quimby-születésnap van, de Tom Waits is éppen nagyon aktuális az új lemeze révén, és hát ha valamelyik magyar zenekarról, akkor a Quimbyről többször eszünkbe juthat a borzasztóan berekedt amerikai énekes. Waits legismertebb dalait sokszor mások tették még…..
Épp ma írtunk arról, hogy a Led Zeppelin a belfasti Ulster Hallban adta elő élőben először a Stairway to Heaven című dalát, de az elkerülte a figyelmünket, hogy pont negyven évvel ezelőtt jelent meg kislemezen a több mint nyolcperces klasszikus (mellesleg a zenekar híres negyedik…..
globalicum Akárki akármit mond... 2011.06.10 20:30:03
ez veszett nagy zenevagy örexem. ezt még nem lehet tudni. Vagy de.Ölebek előre! ..
gindzsinn 2011.06.10 21:50:37
A bulvárolvasók most felkapták a fejüket, de nyugi, nem most, még 5 éves korában. Akit érdekel, a hajtás után találja a Bang Bang (My Baby Shot Me Down) című számot, amiből kiderül minden... Az is, hogy kik dolgozták fel. A dal eredetileg a Cher második albumán, a Sonny Side of…..
Stan Jones írta ezt a remekbe szabott country cowboy dalt. Legismertebb előadója Johnny Cash (akit érdekel ITT bővebben olvashat) Nem tudok mindent róla, nem ismerem minden dalát. Viszont amit ismerek azt nagyon szeretem. Oly generáció tagja ő, melyből nem sokan éltek hosszú életet.…..
gindzsinn 2011.05.01 21:47:07
www.youtube.com/watch?v=thjCnWf-kEI

azért ez a változat se maradjon ki!!!
Pedro Henrique Ferreira, brazil illusztrátor munkáit Lambuja művésznicken ismeri a beteg alkotásokra fogékony internetes közönség (bár néhány képe már nyomtatásban is megjelent). Saját bevallása szerint a legfontosabb inspirációt barátnője szolgáltatja, aki nem meglepő módon…..
gindzsinn 2011.04.14 21:43:25