Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave005

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Dave005 2012.05.27 17:12:38
Már bocsánatot kérek! Én magyar ember vagyok, bármennyire is meglepő! Én személy szerint kikérem magamnak, hogy arrogáns, magamutogató, cinikus és hőzöngő vagyok! Nem hiszem, hogy mert Európában, meg úgy a világon Magyarország az egyik leginkább lenézett és megvetett ország, annak pont mi magyarok lennénk az okai. Először is, ha megkérhetem ennek a remek írásnak a szerzőét, NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK! Az ok, ami miatt Magyarország ennyire ellenszenves sok más állam számára, az az, hogy mi vagyunk valakik. Hogy van történelmünk, vannak anyagi és eszményi kincseink. Hogy van tartásunk, hogy vannak HÍRES (NEM CELEB, meg kreált híresSÉG) embereink, hogy van az, ami Európában, meg a világon másutt csak igen kevés számban mondhatják el magukról... HITÜNK!
Ha nem vennétek észre Magyarország ellen a modern világ harcászata folyik, úgy hívják, hogy kizsákmányolás. Más kérdés, hogy ezt egyrészt annak köszönhetjük, hogy vannak olyan emberek is, akik "magyarnak" vallják magukat, akik eladták és szemen köpték saját hazájukat. Minden estre ebbe most ne menjünk bele! A lényeg, hogy attól mert a világ "hadat üzent" nekünk, (most az Eurovíziós Dalfesztivál aztán a legkisebb gondunk szerintem) attól még nem kell egymásra mutogatni, (ahogy a cikk írója is tette) és nem úgy fel fogni, hogy most aztán jól megkaptuk, mert ez az önfényezésünk miatt van... NEM! Ez azért van, mert ahogy írtad, nem szimpatizálna velünk Európa többi nemzete. Ez tény! Ezt el kell fogadni! Lehet ellene tenni, de szerintem sokkal fontosabb lenne az, hogy MI, akik ITT ÉLÜNK, mi kezdjünk el ÖSSZEDOLGOZNI! Nem azzal kell törődni, hogy ki szeret minket és ki nem... (Az a történelemből már úgyis kiderült, hogy nekünk nincsenek igazi "barátaink") HANEM MI SZERESSÜK EGYMÁST! És ne gáncsoskodás, ne az egymás öldöklése és hátrányba szorítása legyen, hanem a közös munka, a kitartás és a TESTVÉRISÉG! Ha valami, akkor ez fogja MAGYARORSZÁGOT előre vinni!

Köszönöm!
Külföldön élő barátom hívta fel figyelmemet február elején egy cikkre a Guardian újságban: The Top Five Regrets of the Dying. Azóta is hatása alatt vagyok. Bronnie Ware ausztrál nővér írt egy könyvet a fenti címmel, aki évek óta haldokló betegeket kísér életük…..
Dave005 2012.03.20 19:14:05
@Tilikov: Kedves Tilikov!
Olvassd a Bibliát!Tudod ez nem így van! A hitetlen Tamás esete Jut eszembe írásod kapcsán.
vagy a 8 boldogság!
......Boldogok , akik nem látnak és mégis hisznek....
Ne légy hitetlen, hanem hívő.