Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szokler

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
szokler 2011.04.13 16:29:19
@ezittenkéremmagyarország:

Az lehet, hogy most már ez van, de amikor piacra került ez volt a helyzet,egyébként az egész Duster story egy sikertörténet a mai napig ! No de mivel " csodagépnek " van nevezve ez megint a magyar betegségre vall !
Nekünk magyaroknak csak az az autó ami mindent tud, jó sok millióért ! Na kérem ezt itt felejtsük el, de azonnal ! Főleg a magyar valóságot ismerve ! Nekünk igenis az ilyen gépek a csodagépek ! A többi marad a felső tizezernek. Egyébként miért csak az a jó autó amiben navigáció, masszázsülés, tolatóradar,elektromos ülés meg a sok ... van.
Nem értem ezt a gondolkodást ! Mi ezt engedhetjük meg, nem létszükséglet az a sok bisz-basz. Amire az autó valójában való, azt a mai szinten megbízhatóan tudja az összes márka még a zaz is !