Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér András

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városképp teljes szerkesztősége, ugyan külön-külön, de egyazon országban, lengyel földön járt. Jómagam Krakkó szépségeivel próbáltam betelni. Valószínűleg e város neve hallatán a Rynek szóról mindenkinek eszébe jut a város főtere. Európa egyik legnagyobb területű…..
Fehér András 2011.07.29 09:44:20
@Juliusz: Bazilika és környéke esténként tömve van turistákkal, vagy a Duna-korzó környéke az smafu?
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
Fehér András 2011.07.26 15:58:24
@milliliteratura: Mi az istenről beszélsz te?Ez környező városok annyival jobbak duma, nagyon unalmas. Azt hiszed Prágában a külváros rendben van? A nagy főútvonalak még mind macskakövesek, mit szolnál ha itthon lenne ez a helyzet? Valószínűleg anyáznál, hogy miért ilyen fos az út. Minden városnak megvan az erőssége és gyenge pontja.
Rózsadombon a Mecset utcában eladó egy újépítésű 57nm-es 2 teraszos, napos, luxus lakás, csodás panorámával. A környék nyugodt és csendes, a közlekedés kifogástalan. Irányára 43,5 millió Ft...
A Rózsadomb felső részén, legkedveltebb diplomata negyed részén eladó egy 61 négyzetméteres, déli fekvésű, napfényes, két nagy szobás, nagy erkélyes, első emeleti, jó állapotú lakás eladó 25.9 forintos irányáron. A lakáshoz tartozik egy udvari autóbeálló illetve tároló…..
ELEGE VAN A FRANCHISE HÁLOZATOKBÓL ÉS ABBÓL, HOGY LAKÁSA ELVESZIK A TÖMEGBEN? Válassza a Novaingatlant!Ügyfeleinktől sajnálatos módon egyre többet halljuk, hogy bizalmatlanok az ingatlanirodákkal szemben, mivel már rengeteg negatív tapasztalatot szereztek lakás…..
I.kerületben a Krisztina körúton egy 34 négyzetméteres felújítandó keleti fekvésű erkélyes lakás. A lakából csodálatos panoráma tárul a szemünk elé a Budai várra. A lakás közös költsége 8100 Ft, amely magában foglalja a korlátlan vízhasználat díját is. A központi…..
Naphegyen, az I. kerület közkedvelt, nívódíjas lakóparkjában, a Zsolt udvarban eladó egy 86 négyzetméteres, 3 szobás, tágas, két erkélyes, kitűnő állapotú lakás! A lakópark, a Gyetvai fivérektől megszokott magas minőségben készült. A lakás két hálószobája és egyik…..
A XII. kerület népszerű és a jövőben megújuló részén, a Böszörményi úton eladó egy 30-as, 40-es években épült bauhaus ház 2. emeletén egy keleti és nyugati fekvésű, kertre és utcára néző ablakokkal rendelkező, erkélyes, napfényes, tejleskörűen, luxus módon…..
Eladó a XII. kerület zöldövezeti részén a Kempelen Farkas utcában 3 szintes társasházban egy 68 nm-es erkélyes dél-nyugati fekvésű napfényes műszakilag és esztétikailag felújított 2 szobás lakás. A lakás modern, fiatalos, tartozik hozzá egy 3 nm-es tároló és 1,5 millió…..
  Ritkaságnak számító új építésű lakások a Palotanegyedben! Tetőráépítéssel 2 emelettel bővített, reprezentatívan felújított, új üveg lifttel ellátott házban, hatalmas erkélyekkel, teraszokkal rendelkező, készülő fázisban levő lakásokat kínálunk eladásra.…..
  Gyönyörűen, igényesen felújított, 1,5 szobás 5. emeleti lakást kínálunk megvételre a József körúton egy szép, liftes téglaépületben. Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, ablakai 3 égtáj felé néznek, így egész nap napfényes. Udvari nézetű, de eljárás a lakás…..