Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahabkapitany

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihasználatlan gyerekmentőnkkel Ön is gyorsabban célbaér! (Fizetett hirdetés) Dugó, csúcsforgalom, araszolás, miközben üres a buszsáv, senki nincs a villamossíneken, és Ön egyébként is egy faszagyerek vagy egy gátlástalan senkiházi? Itt a megoldás! Hívja a Gyermekrák…..
ahabkapitany 2013.12.18 11:46:17
A permafrostban lekötött szén mennyisége, kb. a légkörben lévő CO2 kétszerese. Ez metán formájában van jelen, ami 32-szer potensebb üvegházgáz, mint a széndioxid. Ennek várható felszabadulását az alábbi grafikon mutatja be. Szép hetet és boldog évszázadot…..
"Ez a győzelem azt bizonyítja, hogy Magyarországon rengeteg sikerorientált sportoló van, akikből remek futballisták lesznek" - nyilatkozta Orbán Viktor a barcelonai diadal után. A miniszterelnök szeretné, ha még nyáron döntene a kormány újabb stadionok építéséről és…..
Infrastruktúra-fejlesztés, média és a földhasználat területén köt stratégiai megállapodást a kormány és az egyik legjelentősebb hazai vállalkozó, akinek kevesen látták az arcát. „Végre nemcsak üres lózungok, fotózkodás és bullshit tűzijáték lesz, hanem tényleges…..
Rájöttem! Végtelen 2013.05.16 13:24:16
A végtelent sokan nem tudják elképzelni, pedig nem is olyan nehéz, mint ahogy azt a matematikusok láttatni szeretnék. Konkrétumok híján sokan ezt a témakört is a jól ismert ködösítéssel kezelik, pedig jó ha van valami kapaszkodónk, amikor ez a kérdéskör…..
ahabkapitany 2013.05.18 18:55:38
@bicepsz:

2/10, de csak mert valaszoltam.
A tandíj ügye a nyílt hazugság tetemrehívása. Úgy tűnik, ez lehet a Fidesz Sztálingrádja a cinikus politikai villámháborúban. De miért pont itt született meg az eddigi leghatározottabb ellenállás a mindent legázoló gőggel és agresszív ostobasággal szemben? A szerdai…..
ahabkapitany 2012.12.14 15:07:10
@endike:

Nem rég olvastam egy idevágó kommentet: "hihetetlen, hogy nekünk még trollból is csak ilyen fapados szarok jutottak."
Hölgyek, urak, minden tiszteletem a tiétek. Jó dolog lehet ma Magyarországon középiskolásnak lenni. Kevés olyan helyzet van, amikor az ember ennyire látványosan kiállhat magáért és a társaiért - voltam már ilyen helyzetben régebben, és nagyon jól tudom, milyen erőt tud adni az…..
ahabkapitany 2012.12.13 13:15:23
@Keresztyén és Magyar:

0/10, trollkodj kreatívabban.
Pézsma Államosított kampány 2012.11.15 11:15:30
A választási kampány átszabása egy valódi ppp-konstrukcióra alapul: pánik, pénz, prosztóság. Az épp úgy értelmetlen, mint szükségtelen és bicskanyitogatóan cinikus választási regisztrációt sikerült megfejelni egy hasonló szellemiségű választási kampánytörvény…..
ahabkapitany 2012.11.16 11:07:14
@My Name is Nick:

0/10. Igen, akkor is igy velekedtem volna. Ilyen felhaborito arcatlansagok akkor nem tortentek. Miert? Mert imadom Fletot. Nem bazmeg. Mert nem volt ketharmaduk.
ahabkapitany 2012.11.16 19:47:24
@My Name is Nick:

z3.ifrm.com/17/153/0/p434749/form.jpg

Kitoltve kuldd el a blog.hu-nak!
A Nooka óráknak Amerikában hatalmas népszerűségük van, rengeteg sztár hordja a márka különleges óráit, ebből adódóan pedig az átlagemberek is veszik mint a cukrot. Normál esetben ez megint csak egy hülyeség lenne, de ezek az órák szerintem sztárok nélkül is népszerűek…..
Arculatváltások korát éljük. A Reakció Mandiner lett, az MDF pedig Bokros Listája. Most itt az ideje, hogy a Konzervatórium is megmutassa igazi arcát, szellemét. Az új címe SÖTÉTSÉG lesz és papíron is megjelenik, alant látható az első szám tartalomjegyzéke. A szerkesztők…..
ahabkapitany 2010.02.05 11:32:37
@wmiki: megint kezdődik a tudományos hittételes körbefutás?:D

ez valami gerilla-bloggerkedős tréfa?:D
Kedves Blogolvasók!A május hatására virgába borult a természet, és ennek rendesen az a következménye, hogy felszerelkezem Pajtás fényképezőgépemmel, hátamra veszem hátizsákom, lábfejeimre túrabakancsom, és a Magnum c. tévéfilmsorozat kezdődallamait fütyörészve nekivágok az…..
A barátnőmmel sétáltunk tegnap a Jókai Színháztól a Csaba centerig. Aki ezt az utat csúcsidőben bevállalná gyalog, annak javaslom, (kis túlzással) hogy komplett védőfelszerelést vigyen magával. Ami kis utunkon (~1 km) először szembetűnt, az a Színház előtti BMX-es…..
ahabkapitany 2009.04.18 16:59:02
@lápi lidérc:

Néhány infó, csak mert én szoktam bicózni:

-Bicikliúton általában gyalogosok vannak. Ez gondolom nem zavar téged.
-Ha iszom és tekerek, maximum magamat veszélyeztetem, ha autóba ülök, más hal meg az én hibámból.
-Úton a bicajút mellett? Egyrészt lásd az első pontot, ha haladni akarok, az úton legalább nem ugrálnak gyalogosok. Másrészt pl az andrássyn a parkoló kocsik és a padka közé felkent "biciklutat" nem vállalom be, ne nyissák rám az ajtót, köszi.
-Ha kell, igenis megszegem a kreszt, mert körülöttem nincs karosszéria (pl nem fogok a kresz szerint a buszsáv melletti sáv jobb oldalán(!!) tekerni a busz és a kocsik között, inkább választom a buszsávot, úgyis gyorsabb vagyok mint a busz és nem tartom fel)
-50 százalék fölött isznak? Ha az volt a célod, hogy nyilvánvaló marhasággal majd jó kis flame-et indítasz, akkor bocs de nem is reagálok erre.


Ahelyett hogy örülnél hogy van valaki aki tesz azért hogy lehessen levegőt kapni az utcán.
 Hétfőn a parlamentben a mezei képviselő státusz felé menetelő Gyurcsány Ferenc ellenzékellenes kirohanása elfedett néhány fontos dolgot. A honatyák szavaztak például a paksi atomerőmű bővítését támogató határozatról: nagyjából konszenzus alakult ki, 330-an voksoltak…..
ahabkapitany 2009.04.02 15:16:20
Ha jól tudom, a kiégett fűtőelemeket acéllal öntik körül, bepakolják fémtartályokba, és berakják egy gránithegy közepébe, ahol minden irányban kb 100 méter tömör szikla veszi körül.

Aki úgy gondolja, hogy még ez után is veszélyes sugárzás érheti, annak adok pár hasznos tippet, hogy lehet védekezni:


-ne aludjon kedves partnerével egy ágyban, mert a testben lévő kálium-40 sugároz.
-ne üljön repülőre, mert a magasban nagyobb a dózisteljesítmény.
-ugyanígy ha emeletes házban lakik, költözzön a földszintre (sose lehet tudni).
-röntgenfelvételt kerülje, mert a sugárzás sokkal veszélyesebb mint egy szilánkosra tört kar.
-próbáljon visszafejlődni baktériummá, medveállatkává, rovarrá (némelyikük tízszer akkora dózist bír mint mi).


Én sem vagyok feltétlenül Paks mellett, mert már nem tudnék számokat mondani a hatékonyságáról és a teljes (pl építéssel együtt vett) szennyezés mértékéről más lehetőségekhez képest, de a radioaktivitástól való aránytalan félelmet nem egészen értem.

Lehet, hogy a tájékozatlanság okozza. A veszélyekkel érvelők tudják egyáltalán, hogy mekkora dózist kapunk egy év alatt? Vagy hogy ehhez képest mekkora az, amit egy orvosi vizsgálat már ki tud mutatni? Mennyivel nő a rák esélye adott dózistól?

Persze azért egy komoly expozíciónak borzalmas hatásai vannak, és hatalmas körültekintéssel lehet csak nagy aktivitású anyagokkal mahinálni.
Modorosblog A call center gyöngyei 2009.03.25 11:40:00
-Jó napot kívánok, City Grill házhozszállítás, Tibor vagyok, miben segíthetek?-Kedves Tibor, abban segíthet, hogy már vagy két órája rendeltem három puffancsos hamburgert szivacsdobozban ide a Vaskapu utca 18-ba, és még mindig nem jött meg a futár... hogy a kurva anyátokat, aki a…..
BUKSZ Atomot a magyarnak! 2009.01.20 11:06:00
Úgy látszik ahogy 2006-ban, most is véget ért az orosz-ukrán gázvita, Európa napokon belül újra hozzájuthat a számára nélkülözhetetlen fűtőanyaghoz. Nagy kérdés, hogy ezúttal tanulunk e a történtekből.Két éve a politikusok alig reagáltak a kialakult krízisre, gyakorlatilag…..
Halihó! Hogy telt a Kari, mit hozott a Kis Jézus? :-)  Tibivel úgy látjuk, hogy beleadtatok mindent a jelölésekbe, köszönjük! Szerkesztőségünk megfeszítve dolgozott, hogy összesítse kommentjeiteket. Ha minden igaz, és mint a mellékelt ábra mutatja, találtok egy szavazási…..
ahabkapitany 2009.01.03 14:37:18
@ifj. Farkas Gyula:

Hónapok óta gyanakvón méregetek mindenkit a szakon. Nyertél, mert el nem tudom képzelni hogy ki lehetsz, feladtam.
Draskovics Tibor igazságügyminiszter legújabb törvénytervezete szerint 5 évet is kaphat az, aki "mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz, vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása, vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel…..
Nem veszik észre, hogy az ún. "jogvédők" minden megnyilatkozása csak árt a romáknak? Hogy provokálják, hergelik a rendes embereket a bődületes hazugságaikkal, amit átvesz a sajtó és a média, és nap mint nap súlykolják az emberekbe? Hogy nincs olyen reggel, hogy…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
ahabkapitany 2007.12.28 01:48:23
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..
ahabkapitany 2007.09.11 23:40:59
Léci ne akarjatok meggyőzni ezekről:

-Fotelból magyarázok, más tapasztalatát ismétlem.
-rasszista vagyok (igaz hogy kínai, fekete, stb cimboráim vannak)
-általánosítok
-primitív vagyok
-egyedüli megoldásnak a dunába lövést tartom
-mély tisztelet arad el bennem, ha valaki az "értelmiségi" kifejezést használja magára.


Sajnos ez egy létező probléma, bárkivel szóba jön a téma (nem, nem erről szoktam naphosszat, de ritkán szóbakerül), nagyrészt szélsőséges véleményt hallok. A baj azzal a hozzáállással, hogy rögtön rasszistát kiabálnak, és horogkeresztet sütnek a homlokára annak, aki nyilvánosan kimondja a c betűs szót, az, hogy ezzel még nem oldódik meg semmi, és esetleg, ha nagyon elfejul a helyzet (én pl az utóbbi időben félek a környékünkön:/ ), valami szélsőség jut olyan helyzetbe, hogy, aztán.

Ehelyett talán egyszerűbb lenne elfogadni, hogy igen, ez a helyzet, változtatni kell, és a bűnözés ellen keményen fellépni, megszüntetni azt a gyakorlatot, hogy a lopással, testi sértéssel a rendőrség igazából nem foglalkozik, a munkanélküli segélyeket az évek óta nem dolgozóktól megvonni, ha a gyerek nem jár iskolába, vagy rendszeresen lop, a támogatást megvonni, ilyenek. Nyilván nem így, meg nem értek a dologhoz, de a dunába lövés és a semmit-sem-teszünk között is létezik valami.

A liberálisok nyávognának, de legalább a szélsőségeknek nem lenne meg az állandó hivatkozási alapja.

Amúgy meg lehet, hogy én vagyok a rasszista, de érdekes módon rendszeresen kötnek belém, gyakrabban, mint az ismerőseimbe.
Természetesen ettől teljesen független, mellékes tény, hogy világosszőke hajam van.

Na most akkor ki gyűlöl kit?