Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caterine

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 11-én, a költészet napján sci-fi versíró pályázatot hirdettünk. A hivatalos eredményhirdetés jövő héten kedden várható, addig azonban megkérjük a közönséget is, hogy ehhez a bejegyzéshez kommentben szavazzon  a korábbi  posztban szereplő versek közül az…..
Ma van a költészet napja, ez alkalomból az ország számos településén tartanak megemlékezést, koszorúzást, versmondó versenyt, felolvasást. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy sci-fi versíró pályázatot hirdetünk. Írj kommentben egy szonettet és megnyerheted Jean-Claude Dunyach…..
caterine 2011.04.17 12:18:08
@rekorin: Köszönöm! Az első ragos rímes lett, ez nagy hibának számít, tovább irogattam, de nem sikerült űrlényeket tennem a fogalmazásba. Nekem a Te szonetted tetszik a legjobban, biztos, hogy Te leszel a győztes, legalábbis én a Tiédet választanám. Kellemes vasárnap délutánt kívánok Neked!
caterine 2011.04.17 18:25:34
@imi12345: Köszönöm, még lehet, hogy holnap este felé próbálkozom. Annyiféle űrlény van, nem fér be egy szonettbe, nem jó a kötött forma. És még mennyi lehet, amelyet nem ismerünk, vagy csak rajzokon láttuk őket, nem sejtvén, milyen fura lények ezek. Ahhoz képest, hogy nem írsz verseket, nagyszerűen sikerült mind a három. Ezzel az erővel szonettkoszorúval is próbálkozhattál volna. Nekem az volt a kezdet egykor, egyből szonettkoszorút írtam, mert éppen a költői mesterséget tanulmányoztam. További sikeres írást, alkotásokat kívánok!