Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillus1110

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozom egy vallomással: ha könyvet veszek ajándékba átadás előtt a legtöbbet elolvasom. J Persze finoman lapozom, nehogy megsérüljön a könyv. Most, húsvét közeledtével bemerészkedtem a könyvesboltba. Ürügyem is volt, mert megjelent kedvenc iróm új könyve (ha elolvastam…..
Ki a szabadba Előszó 2011.04.17 20:24:00
Sziasztok!Tudom, hogy rengeteg oldal van, ahol gyerekeseknek és gyerek nélkülieknek ajánlanak kikapcsolódást, én mégis úgy gondoltam, hogy egy személyes hangvételű blogot indítok arról, mit hol lehet és érdemes kipróbálni gyerekekkel vagy anélkül.Mi nagyon szeretünk kirándulni,…..
A párom néhány hete egy újságot lapozgatott, majd felkiáltott: - Oldtimer expo és ásványkiállítás lesz áprilisban! Ugye megyünk?- Hát persze! -kiáltottuk egyszerre a lányokkal, de nem az autók miatt ám.A családban édesapa mindenkit megfertőzött az ásványok…..
kefirturmix Kész a kefir! 2011.04.12 08:53:48
    Ihatod egész nap!  Mindenbe teheted, tejföl helyett is!  A gombából készült krefir a következő tulajdonságokkal rendelkezik: Tökéletesen helyrehozza a szervezet anyagcseréjét. -megakadályozza, a rákos sejtek növekedését. -az összes allergiás…..
Szép napot!Te mi alapján döntöd el, hogy mit olvasol? A reklámokban szereplő fiatal irók könyvét? A felkapottakat (mindig vannak „sztárok” ebben a szakmában is)? A régi klasszikusokat, amik kimaradtak az iskolai tanulmányaid során? Vagy „csak”egy magazint? Én…..
Hogy kicsoda Geronimo Stilton? Ha nem lenne gyerekem azt hiszem én sem tudnám. Az első képem róla kb. 10 évvel ezelőtti, amikor a TV-ben láttam egy egeret sok könyv között, a mesék szünetében ő szórakoztatta a gyerekeket. Legalábbis igy emlékszem. A nagyobbik gyermekem hivatalos…..
Szeretettel köszönetelek!Örülök, hogy itt vagy. Néhány éve olvastam egy cikket, mely szerint az emberek elenyésző része (pontos számra nem emlékszem) olvas rendszeresen.( Mit jelent a rendszeres olvasás? Erre a kérdése egy későbbi alkalommal térek ki. ) Azóta tudatosan figyelem a…..