Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moderakedvenc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felejtsük el, hogy a Fidesz-kormány beiktatása után határozottan megígérte: a következő időszakban nem költenek közpénzt az államigazgatásban új autók beszerezésére; most pedig valahogy mégis elköltenek hétmilliárdot rá... És tegyük félre, hogy - versenyeztetés nélkül -…..
Sziasztok! Nekem sajnos nincs jó véleményem a Heim Pál kórházról és az ott dolgozókról.És ezt csalódásként élem meg, mert eddig sok pozitív dolgot hallottunk róla. Nem tartozunk területileg oda, de több hónapon át fent álló probléma volt a gyerkőccel,és gondoltuk ott majd…..
Moderakedvenc 2011.04.13 09:47:57
@tódór piroska: De milyen nagyon jó, hogy te meg ennyire nagyon figyelsz! Mi lenne velünk nélküled?
Moderakedvenc 2011.04.13 10:42:27
@miklos.rabai: Jó sokan vagyunk mi, olvasók, kommentelők, akik örülünk minden figyelmes és empatikus embernek :)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megjelentek a feketepiacon hamis fesztiváljegyek, köztük Balaton Sound-belépők is. A most ellopott kontingens sorszámait azonban már a jegyiroda jelentette a szervezőknek, akik a jegyeket azonnal le is tiltották. A szervezők felhívják a fesztiválozni…..
Moderakedvenc 2011.04.13 10:39:39
@Ronald: Teljesen jogos, amit mondasz. Hamis pénz esetén szokás az, hogy azt piszkálják, aki épp lebukik vele - általában soha nem az, aki sáros az ügyben, hanem egy, már ötödik, tizedik ember a sorban, akihez eljut. És igyekeznek visszamenni az első emberig, ahonnét indult.
Itt megérteném, ha elindulnak visszafelé, megkérdezik, hogy ha te a sógorodtól vetted, az oké, akkor beszélnek vele is, hogy megtudják, hozzá hogyan jutott el... de a jegyet nem vehetik el és mivel nem hamis, ezért föl kell tudnod használni.
(ez a téma ma reggel 8:10-kor az ATV Startban. Ha sikerül odaérnem :))Cseppet sem reprezentatív, de azért nagyon tanulságos Facebookos közvélemény-kutatásomat kiegészítve a kommentekben és más fórumokon beérkező válaszokkal, a következő városokat tartjátok leginkább vonzónak,…..
Moderakedvenc 2011.04.13 09:50:15
Április 12-én ünnepli 65. születésnapját Ed O'Neill, aki minden idők legtahóbb cipőboltosaként, Al Bundy művésznéven írta be magát a mozgókép-történelembe. Legismertebb sorozata, a Rém rendes család összesen 11 évadot élt meg 1987 és 1997 között, de a színész nem kapott…..
Moderakedvenc 2011.04.13 09:23:07