Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szonjus

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ablakpucolást nem sokan szeretik, én például rettenetesen tériszonyos vagyok és még a létrán is szédülök, pláne, hogy emeleten lakunk, nyilván a földszinten kevésbé aggódnék, de ennek ellenére néha muszáj belefognom.Általában 3 havonta pucolom az ablakokat és csak ritkán…..
Ma gyorsan akarok egy kis rendet teremteni, bár amúgy sem vagyok egy kupis alkat, igyekszem naponta szinten tartást végezni, de néha eluralkodik egy kis káosz. Nem akarok sokat vesződni a takarítással, persze ráférne bármelyik szekrényünkre egy kis rendrakás és kiszelektálhatnám a…..
Gyerekként sokat voltam itt, apukámmal rengeteget kirándultunk. Nem igényel nagy befektetést, Mondhatni ingyen van ez a program. A kilátó a XII. kerületben van, Budapest legmagasabb pontján, 528 m magasan. Erzsébet királynéról kapta a nevét, aki többször is ellátogatott a…..
Remélem hasznos lesz mindenkinek ez a blog, aminek a célja az unaloműzés, a halogatás megszüntetése. Soha nem nehéz csinálni valamit, csak elkezdeni nehéz a dolgokat, utána mennek maguktól :)Igyekszem hasznos tippekkel ellátni mindenkit, a szépségápolástól, a szereléseken,…..
   Iskolai tananyaggá akarja tenni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap. A cornwalli K9 Crusaders nevű szervezet szorgalmazza az ügyet, hogy világ gyúljon az emberi fejekben a kutyák nevelését illetően. Az alapítvány úgy találja, hogy jelentősen…..
Szonjus 2011.08.26 10:19:08
@tewton:

Szerintem, pedig igaza volt.

És ha nem is, ő volt az a tanár, akinél mindig mindenki figyelt, akinél mindig mindenki tudott, soha senkinek nem volt 4-esnél rosszabb jegye, csak kivételes esetekben, aki megszerettette velünk a történelmet és aki gondolkodásra serkentett minket, megjegyzem 4-esnél rosszabb érettségi sem lett.
Szóval tudhatott valamit ;)
Öreg volt és lehet, hogy konzervatív, de értett hozzá.
Emberileg is kiemelkedő volt, azt hiszem, az osztály és a többi általa tanított osztály nevében is beszélhetek: Minden téren többet adott nekünk és többet adott hozzánk, a kortárs módszerekkel, kortárs dolgokat oktató tanárainkkal szemben.
És ő oktatott nekünk, a számunkra szükséges szinten jogot és a jelen korról is folytak beszélgetések, de nem ment bele abba, hogy megmagyarázzon értelmezzen nekünk dolgokat, amiket még nem lehet pontosan megítélni. Hagyta, hogy legyen önálló véleményünk és gondolatunk. Persze a jelenkorról beszélni kell, de nem lehet oktatni...