Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elike

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük megint az elmúlt hetek külföldi hírességeit! Ebben a válogatásban (virtuálisan) találkozhattok majd Brad Pitt-tel, Robert Pattinsonnal, Zac Efronnal, vagy az új csillaggal, Liam Hemsworth-szel. Vágjunk is bele és nézzük, hogy vajon elrontotta-e Jude Law szettjét a rózsaszín…..
HeStyle Superman D&G-ben 2012.03.13 15:10:00
 John Woo árulja pólóra nyomott grafikáit, amelyek igen ötletesek. Azt képzelte el a tervező, hogy a szuperhősök és filmkarakterek vajon melyik brand ruháit húznák magukra. Érdekes dolgok születtek, Darth Vaderhez tökéletesen passzol a Dolce & Gabbana szett, de a…..
Elike 2012.03.13 15:57:31
Holnap reggel startol a H&M legújabb designer kollekciója, melyet ezúttal az olasz Marni divatház készített a fast fashion márka számára. Addig is, amíg tart a várakozás, a H&M két új lookbook-al örvendeztette meg vásárlóit. A Perfect Prints címet viselő fotósorozatban a…..
Elike 2012.03.07 14:28:56
 Egy héttel ezelőtt rendezték meg a Coachella fesztivált, ahol néhány hírességet is lencsvégre kaptak. Most ezek közül néhányat mutatunk és hozzácsapunk még képeket Amerika nagyvárosaiból, a férfi sztárokról. Megint látható lesz Russel Brand, Kanye West, Zac Efron és…..
 Folytatjuk sztármustránkat, ahogy ígértük. Ezúttal április elején készített fényképeket mutatunk néhány hírességről. Nektek most sincs más dolgotok, mint eldönteni, ki öltözött fel a legjobban! Látható lesz a többszörös élversenyző, Lapo Elkann, a remek stílusú…..