Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarfyk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretek azokról a dolgokról írni ezen a blogon, amiről senki más nem teszi meg, vagy legalábbis nem elég hangsúlyosan teszik meg. Ma a webáruház admin felülete van soron és annak a tárgyalása, hogy ez miért is sokkal fontosabb annál, mint amennyire általában hangsúlyozzák.A…..
sarfyk 2011.05.15 12:29:23
@Ernő (WebSEO):
Hello :)

Webáruháznál még nem találkoztam ilyennel.:(

Honlapnál igen.

Egyedileg, saját elképzelés alapján készíttetett programnál (raktárkezelő, amiből generálódik a weboldal) naná :)
Nem gondoltam, hogy csütörtök este ismét idegeimet fogják borzolni bizonyos dolgokkal, pedig egészen jó napom volt :) Nemigazán tudom véka alá rejteni azon véleményemet, hogy a hazai gondolkodásmód valamiért nem érett meg a webre, és az emberek nem értik igazán azt, hogy mire…..
sarfyk 2011.04.13 10:34:25
@Ernő (WebSEO):

Szia Ernő!

Igen, pont erre gondolok, amit leírtál. A szolgáltatás pont attól szolgáltatás, hogy azt kapja, amire valóban szüksége van (ezt nekünk kell kideríteni) és mi jó gazdaként bánunk a pénzével.
Egyetértünk.

Ami szerintem elcsúsztatta és félreérthetővé tette amit mondok, hogy én a programozók kifejezést használtam. Emögött én többre is gondoltam, az önjelölt tanácsadókra és a nem az ügyfél, hanem a saját pénztárcája érdekeit néző marketinges, fejlesztő, stb. cégekre is, akik - Csaba hasonlatát használva - rásózzák a Ferrarit a vevőre, holott az csak hétvégente a Tescoig akar elgurulni a kocsijával. Vagy a másik véglet, amikor rásózzák a Suzukit, pedig csajozós autót akart volna ;)

Tisztelet a kivételeknek! :)