Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2013.12.06 11:59:28
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2012.11.13 15:56:12
@saravad:

Igen,a hitgyülit értettem. Ők ráadásul még elmebetegek is. Mondjuk egy zsidóimádó szekta nem is lehet más.
Vastagbőr Gyarmat 2012.01.23 16:33:00
Gyarmat: "Az anyaországon kívül eső, politikai önállósággal nem rendelkező, meghódított területek elnevezése." "Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor. A…..
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2012.01.23 09:40:59
@wmiki:

Az elvtársak 2014-ig még buzgóbban nyalják pedofil kohn és a többi nemzetközi sorstalan seggét, hátha idejönnek és jól elzavarják a kormányt. Mert hát az SZDSZ-es 200.000+1 liberrált csak nem akar összejönni, pedig már lassan beszarnak az erőlködéstől :)
Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.12.18 16:06:53
@gyilkos fűegér: "kegyelemdöfést az igazán nemzeti srácoktól, akik lemossák őket rögtön a következő választások alkalmával."

Nagyon jó, a liberálzsidó a Jobbik győzelmét várja :D
Szegény judeokomcsik tényleg becsavarodtak, pedig még két év se telt el a bukásuk óta. Hiányzik a húsosfazék mi, mocskos vörösbolsik :))
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.08.26 19:10:52
@.Pierre Bezuhov.:

Ez van, nem juthat minden nőnek olyan talpig úriember, mint a pedofil kohn-bendit, vagy a nigger szolgákat erőszakoló strauss-kohn.
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.07.29 14:33:00
@belekotty: zsidóterror.
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.06.24 06:46:43
@popocatepetl: "Minek üvöltözik az a büdös pedofil a filmen?"

Aznap sikerélmény és kiskorú se jutott neki.
A Fidesz délelőtti frakcióülésén döntött, nem enged egyet sem az ellenzéknek az 5 új kinevezendő alkotmánybíróból. Balsai István Fideszes országgyűlési képviselő, Pokol Béla jogász, Szalay Péter ügyvéd, Szívós Máriát, a Fővárosi Bíróság tanácselnökét és…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.06.14 22:13:33
@popocatepetl: "Kinek kellett volna új bírókat javasolnia?"

Természetesen az MSZP-nek és az LMP-nek, kikérve az olyan haladó européer legnagyobbdemokraták véleményét mint heller és cohn-bendit, nem megfeledkezve a kérés nélkül is mindenbe beleugató és a normális magyar többség jogait oly gyakran védő taszról. Elnézést, ha kihagytam valamelyik roppant progresszív judeobolse...izé, liberális demokrata személy vagy szervezet nevét.
Kettős Mérce Fidesz-es nézőpont 2011.06.01 07:31:00
A Nézőpont Intézet tegnap értékelte a Fidesz kormány egy éves munkáját. Az Intézet elemzése szerint a kormány már az első részben teljesítette az ígéreteinek 44%-át. Az elemzés itt olvasható. Az egyes intézkedéseket 5 csoportba sorolták a kutatók: gazdaság, rend,…..
Egy éves a Fidesz kormányzás, és 3 éves egy hónapos a Kettős Mérce, ez az összefüggés nem lehet véletlen, ahogy TGM írta eheti Magyar Narancsos cikkében itt bizony valami „TITOK” lappang. Ezért a saját írásainkon keresztül fogunk visszatekinteni erre az egy évre.…..
A Szegedi közgyűlés nem vette napirendre Gömbös Gyula szegedi díszpolgári címének elvételét, a Fidesz és a Jobbik szavazataival. Míg a Jobbik indoklása szerint Gömbös hős volt addig a Fidesz arra hivatkozik Szegeden szabályozva van kitől lehet elvenni a díszpolgári címet, és…..
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.05.06 21:13:51
21:50 Helyszínen tartózkodó civilek és helyi lakok szerint 2 órával ezelött a véderő tagjai a helyi Arany János utcánál elkezdtek balhézni, és ameddig oda kiment a rendőrség, addig a többi Véderős és a Betyársereg néhány tagja kövekkel támadt cigánysorra a Bajcsy utca, a…..
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..
A Fidesz kormánynak - Pintér Sándorral az élén - kevesebb, mint egy év alatt sikerült rosszabb helyzetet teremtenie a közbiztonság terén, mint elődjének, az MSZP kormánynak teljes kormányzásuk idején. Ma Gyöngyöspatán a Vöröskereszt elkezdte kimenekíteni a helyben lakó cigány…..
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.04.22 17:33:20
@waszabi:

És? Ki mondta a cigánynak, hogy csináljon kilenc gyereket, ha saját magát sem tudja eltartani? Mit képzeltek, meddig fogjuk még ezt a primitív, patkányként szaporodó, ingyenélő hordát eltartani?
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.04.22 20:28:08
@Kara kán:

Ne túlozzunk, a komcsik igenis használták az arzenált, például szemkilövésre ("No one was shot!!" - vonyít fel valaki a pöcegödörből).
Varánusz IV. Béla beájulna 2011.04.16 06:08:00
Szegény királyaink és egykori magyar nemzetvezetőink szerintem harsányan röhögnének azon a giccsparádén, amit a nevükkel-nevükben a mai politikai elit végrehajt. Szent Istvántól IV. Bélán keresztül Széchenyiig és Kossuthig bezárólag ülnek fent a felhők szélén, és…..
Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.04.16 14:53:38