Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kwind

89 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi mesélésem ott fejeztem be, amikor ücsörögtem szobámban az ágyon várva arra a pillanatra, amikor elindulok hazafelé. Na jó annyira nem vártam, de mégis muszáj volt. Megérkeztek még Alex papája és Monica is elköszönni tőlem. Érzékeny pillanatok voltak. Nem tudom…..
Már csak néhány óra van hátra ittlétemből. Lassan elbúcsúzkodok mindenkitől és mindentől. Néha tényleg nem könnyű. A tervezett utolsó hajócskázás végülis elmaradt. Talán úgy jó, hogy az első katartikus élményét őrizgetem majd. Hétfőn este elkezdtem egy kicsit…..
Az utolsó hétvégém volt itt. Teljesen másként terveztem, mint ahogy sikeredett. Igazság szerint azt hiszem, most jutottam el oda, hogy egy kicsit elfáradtam a sok menésbe. Ennek ellenére ez a bejegyzés egy fotókban gazdag bejegyzés lesz, ezt megígérhetem. :)  Pénteken…..
Hűűű, hol is kezdjem.... Annyi minden történt... Előszöris azzal, hogy megírtam az egész bejegyzést és az utolsó mondat után elszállt. :( Újra kezdhetem  az egészet előlről, pedig többször is mentettem közben. :( Ezt csak azért nem szeretem, mert szinte lehetetlen újra…..
Kwind 2013.02.25 12:43:05
@Attisbau: Remélem sikerül majd legalább olyan jóra megcsinálni, mint amilyeneket itt ettem. :)
Már nem sok időm van itt hátra, hát ideje összeszedni a gondolataimat, hogy hová szeretnék még eljutni, ahol eddig nem jártam, vagy visszatérni ahhoz, ami nagyon tetszett. Az itteni „bakancslistámon” két hely is szerepelt, amit még az első Go Miami Card-os túrán jegyeztem fel az…..
Kwind 2013.02.10 17:03:39
@Attisbau: Köszönöm! Mindíg jól esik, ha írsz. Néha csak piszkozatban tudom megírni a bejegyzést, mert amerika ide vagy oda, a net itt nem a legjobb szolgáltatás.
Egyszerre ismét két bejegyzés született, ha kíváncsi vagy az előzőre vissza kell lapoznod.. :) Ez lesz valószínüleg a legrövidebb beszámoló New York-ról, amit írtak eddig blogban. Ugyanis a repülőjáratokat törölték a várható történelmi méretű hóvihar miatt. Délelőtt…..
Mozgalmas hétvége után vagyok. Szombaton Zsuzsával tekeregtünk. Elsőként a Fairchild-ot vettük célba. Már az előző látogatásunkkor kiszúrtuk (azt hiszem.. nem biztos vagyok benne, hogy ezt is ő szúrta ki sasszemmel) hogy ezen a hétvégén csokoládé fesztivál lesz. Már akkor is…..
Kwind 2013.01.30 21:39:22
@Aniko1010: Pusza Nektek is innen! Sajna már csak egy hónapom van itt, de igyekszem majd kitölteni jól ezt az időt. :)
Kwind 2013.02.01 14:27:30
@Attisbau: Már nem sok van belőle hátra...sajnos. De klassz it, az biztos. :)
Kalandozás Miami-ban Eü szabi... 2013.01.21 18:38:16
Halihó! Itt vagyok ám! Nem tűntem el, csak egészségügyi szabit vettem ki. :( Együttérzek a tesómmal egy kicsit. Négy nappal ezelőtt jött egy csinos kis front a hidegebbikből és ezt a legkevésbé szeretem. Mivel egyébként is sulimentes napok voltak elég sok időt töltöttem a gép…..
Kwind 2013.01.25 23:28:20
@Aniko1010: Köszönöm! Hogy stílusos legyek: "getting better". De azért még most sem az igazi. Cserébe a "no-see-um" pöttyeim kezdenek eltűnni... :)
Mivel most ez a fő tevékenységem, talán eljött az ideje, hogy egy kicsit jobban bemutassam a sulit, ahová járok.  Eredetileg a Miami-Dade Collage Kendall Campus-ának Nyelvi részlegénél tanulok, a gyakorlatban azonban ez a NOVA Southeastern University-t jelenti, ami egy kicsit…..
Ha hétvége, akkor takarítás, ebédfőzés, mosás, ilyesmi. A mai nap ezt ráadásul igyekezettel végzem, mert délutánra programot beszéltünk meg miami-i magyar ismerősömmel. A héten kocsikázás közben rátaláltam egy helyre az út mellett, ahol hagyományos tölteni való paprikát…..
Kwind 2013.01.16 20:54:55
@Attisbau: Hát ki tudtam volna bírni néhány éjszakát itt eltöltve.. Mondjuk az ágyak kevésbé fogták meg a fantáziánkat, mert megállapítottuk, hogy régebben az emberek biztos, hogy alacsonyabbak voltak, mert szerintem én se tudtam volna kinyújtózkodni az ágyon annyira rövidek voltak. De egyébként fantasztikusan szép hely volt és a belső berendezés is pazar.
Ismét két bejegyzés keletkezett, ha olvasni akarod, hogy milyen volt a Deering rezidenciában vissza kell lapoznod! :) Elérkezett az első oskolába menős napom is. Jó korán felébredtem, pedig már előző este összepakoltam mindent, ami kellhet. Reggel, amikor sűrűbb a…..
Ez csak egy rövidke bejegyzés lesz, de véremmel fizettem érte. Márminthogy... Már megvolt a naplementés fotózás, itt volt az ideje a napkeltésnek is. Hosszasabb előkészítést követően miami-i barátaim útmutatását követve napokkal ezelőtt világossal derítettem fel a terepet,…..
Kalandozás Miami-ban Bushido... 2013.01.14 22:25:07
Két új bejegyzés került fel egyszerre, ez a második. Ha érdekel a előző, vissza kell lapoznod! :) Utolsó nap a kiskocsival. Bevásároltam néhány nehezebb dolgot, hogy ne hátizsákkal kelljen cipelni, egy darabig valószínűleg elég lesz. Aztán kihasználva még a meglévő…..
Kwind 2013.01.16 00:12:24
@Aniko1010: Hát... ha így megy tovább, szerintem lesz mit innia az egereknek, amikor haza kell mennem. :)
Kihasználva a még hátralévő időt, amíg kocsikázhatok igyekeztem kiválasztani azokat a helyeket, amelyek csaknem, vagy egyáltalán nem megközelíthetőek enélkül. Vagy éppen útba estek. Az első nap ismét megpróbálkoztam a suliban megszerezni a diákbérletet. Nem volt egyszerű…..
Ébredés után némi kakaó, majd zuhanyozás. Kipróbáltam a hajszárítót is, meglepően jól működött. Már korábban kikukkantottam az ablakon, nem ígérkezett olyan barátságtalannak lenni az időjárás, mint előző nap volt. Se nem volt hideg annyira, se nem volt esős. A napnak…..
Kwind 2013.01.08 21:39:40
@Attisbau: Hát igen, a legtöbb ember már csak ilyen...
Már éjszaka hallottam, hogy esik. Nem kicsit. És fúj a szél. Az időjárásba vetett összes optimizmusomat összeszedve rövidujjúban és háromnegyedes gatyóban meg túraszandiban közelítettem meg a reggeliző helyet. 13 fok volt. Lehet, hogy a hét legjobb beruházása volt a tegnapi…..
Kwind 2013.01.07 11:54:46
@papaleone: Köszönöm! :) Még adós vagyok a harmadik nappal, talán ma sikerül azt is megírnom! :)
Három napos kiruccanást követően visszaérkeztem Miamiba. A három nap sok új tapasztalatot hozott. De talán menjünk sorjában... Csütörtökön reggel indultam, viszonylag korán. A napkelte már az úton ért. Meg is örvendeztetett csodálatos ébredésével.  A tervem az volt,…..
Miután hazajöttem Key Westről szombaton egy kis pihenőt tartottam, mert azért a sok csavargásba is el lehet fáradni. Vasárnap én főztem ismét az ebédet. Sógornőmtől tanultam el a híres mogyoróvajas csirkemellét, és hát hol is lehetne újabb teszt alá vetni, mint azon a helyen,…..
Kwind 2013.01.02 23:41:42
@victoria70: Szia Viki! Most három napig biztosan nem lesz, mert holnap Orlandóba megyek és nem viszem a laptopot.
Tudod mit?! Szívesen írok majd blogot, csak legyen miről idén is. :) Pusza Nektek! :) BÚÉK!
Kwind 2013.01.02 23:42:15
@lilly.alien: Köszönöm, hogy olvasod! BÚÉK neked is! :)
Kwind 2013.01.02 23:43:22
@Attisbau: Attisom! A szívem egy kicsit megdobbant, amikor megláttam a képeket a szilveszteri buliról, de nem lehet egyszerre minden! :)
Boldog új évet tektek is! Pusza!
Mióta autóm van kicsit felgyorsultak az események, több felé tudok mászkálni rövidebb idő alatt. Igy sikerült eljutni a Shark Valley után egy hajításnyira lévő Miccosukee Indian Village-be is, ahol épp művészeti fesztivált tartottak, kirakodóvásárral, tánccal egybekötve. Ez a…..
Nos mivel is kezdjem. Mindenekelőtt előre is elnézést kell kérjek azoktól, akiket érzékenyen érint a következő néhány sor, de megtörtént esetről lévén szó, nem csorbíthatok a körülményeken. :) A vicc ugyanis úgy szól, hogy amikor egy szőke nő sötétre festeti a haját az…..
Kwind 2012.12.27 17:36:07
@Attisbau: Némelyik elég termetes ám! Mondjuk kettőből kijönne az a kabát és mondjuk egy térdig érő fazon! Kapucnival persze! :)
Kwind 2012.12.27 17:37:48
@papaleone: Ámen! :)
Kwind 2012.12.29 14:23:12
@varga móni: Köszönöm szépen! :)))))
Ismét két jópofa dologgal kell kezdenem: az első, hogy tegnapelőtt reggel amikor a buszra fel akartam szállni, kiderült, hogy a Ticketem éppen lejárt. Pontosabban már nem volt rajta két dollárnyi összeg. Készültem rá, mert nem tudtam mennyi van még rajta, ezért a zsebembe nyúltam,…..
Kwind 2012.12.26 01:35:32
@Rafkóblog: Köszönöm! :)
Kwind 2012.12.26 01:36:33
@lilly.alien: Köszönöm! Igyekszem mindent megnézni, amit csak tehetek. A Cuba Libre-vel koccintok az egészségedre! :)
Kwind 2012.12.26 01:39:01
@zseketto88: Ha írsz közvetlenül nekem, akkor ott megírom a mail-cimemet.
Mivel az en gepezetem nem igazan mukodokepes, ezert hasznalhatom a fiuket, ugyhogy most errol fogok irni, a problema csak az, hogy itt nincsenek ekezetek :)) Azert ezt a cimet adtam a mostani irasnak, mert tortentek velunk kisebb, vicces, fura sztorik, amiket mivel sajnos nem irtam le egybol, jo…..
Ma december 21-ét írunk. Azt mondják ma lesz a világ vége. Otthon már 22-e van és nem történt semmi ezügyben. Talán megúsztuk. :) Bár én eléggé sötétnek láttam a délutánomat. Szerintetek milyen érzés egy buszmegállóban fehérbőrű szőke nőként, amikor még a szembelévő…..
Kwind 2012.12.23 03:14:51
@papaleone: Köszönöm szépen! :) So say we all! :)
Utolsó bejelentkezésem óta nem sok minden történt. Átestem egy idegrohamon, aztán mégegy idegrohamon, közben volt egy kis magyarkaja főzés is.. Na jó csak vicceltem, majdnem. Két nappal ezelőtt elhatároztam, hogy elmegyek a Walmart-ba, ahol egyszer már kutyafuttában elvitt Monica,…..
Kwind 2012.12.23 03:14:16
@Attisbau: Autószerzés úton van, az akváriumban pedig épp ma fürösztött meg néhány játékos delfin. :)
Kalandozás Miami-ban Keresztelő 2012.12.17 13:53:34
Szombaton én főztem az ebédet. Egy kicsit izgultam, hogy ilyen finom kaják mellett, amilyen Monica mamája főz, vajon mennyire fogadják el az idegen ízeket. Miután korábban már alaposan szétnéztem a supermarketekben, elsőre  egy töltött paprikát tűztem ki célul. Mivel az…..