Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeIkon

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
MeIkon 2014.08.23 17:33:12
@fordán tamás:
Nem vett el tőled senki semmit. A sziget soha nem volt a tiéd, az egy rendezvény, amire az megy, aki akar. Ez most kb olyan, mintha elkezdenél fikázni egy zenekart, mert ~10-15 év alatt megváltoztak, és már nem ugyanolyan zenét csinálnak, mint a kezdetekben...

Ha te csinálsz bármi produktívat, te is úgy fogod csinálni, ahogy neked tetszik, és nem úgy, ahogy mások elvárják... igazságtalanság valakit azért szidni, mert ugyanezt teszi.
MeIkon 2014.08.23 17:42:17
@fordán tamás:
Ahelyett, hogy azon fröcsögnél, hogy a Sziget már mennyire nem neked szól, inkább legyél hálás azokért a nyarakért, amiket ott eltöltöttél régen. Mint te is írtad, szerettél odajárni. Nem túl hálás dolog, amit most csinálsz, és is fogod magad jobban érezni tőle. oO
MeIkon 2014.08.23 17:42:46
@MeIkon: *nem is fogod
Mivel nem olyan rég volt a blogon TD, úgy gondoltuk egyensúlyba kell hoznunk az erőt. Jöjjön tehát egy jó kis anti-td, a Villainous, amelyet Holding küldött nekünk. A feladat, hogy a birodalom tartományait kizsákmányoljuk és közben a saját kastélyunkat fejlesszük a…..
  A tower defense (aka. lövegtornyos) játékok mindig is komoly sikert arattak a kommunában, a Kingdom Rush pedig várakozásaink szerint megalapozza az újévi munkakerülést. Gergő küldte nekünk ezt a gyöngyszemet, ahol mindenünk megvan, amit ettől a típustól elvárhatunk:…..
A One and One Story, mint az talán a címéből is látszik, a szerelemről szól. Elégikusan, kissé romantikusan, a kapcsolat különböző időszakainak elmesélésével. És hihetetlenül idegesítően, amolyan "a manóba, akkor is megcsinálom" módon addiktív. Alapvetően…..
A Solarmax játékmenetét láttuk már a Nano Warsban és a Tentacle Warsban, ugyanazokra az alapokra épül: bázisainkról seregeket tudunk küldeni semleges vagy ellenséges bázisokra, minél nagyobb a sereg, annál gyorsabban foglalja el a bázist, és minél nagyobb egy bázis, annál…..
 A blog első játékában egy több tagú csapattal kell megtisztítani a várost a banditáktól. A kezelés meglepően egyszerű, a grafika pedig nagyon szépen rajzolt, és gyengébb gépen sem szaggat jelentősen.Ahogy egyre előrébb jutunk a küldetésekben, vásárolhatunk újabb…..
MeIkon 2011.06.04 17:33:41
Tavaly szeptemberben került ki a blogra a Sieger, most pedig eljött a "kötelező" folytatás, a Sieger: Level Pack. Ezúttal 40 pályán kell porrá rombolni a várakat, természetesen a túszokra most is vigyázva. Túlzottan nagy kihívást nem tartogat a játék, még az aranyra…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
Ádám mondja A szeretet ünnepén 2011.05.01 19:53:00
Most, hogy ezeket a sorokat írom, odakintről a Campona előtti parkolóból nem kisebb sztárelőadók koncertje hallatszik, mint Varga Feri és az a szőke vokalista nője, akinek nem tudom a nevét. Közvetítés a koncertről.Dőlt betűvel szakkommentátor kollégám,…..
Mindennapi flash Burger Cat 2011.04.22 11:30:00
A Burger Cat egy érdekes, aranyos kis mászkálós játék, ahol egy macskát kell elirányítani a hamburgerhez. Közben új pályaelemeket kell leraknunk, néha kibontanunk és az egérrel (mármint a játékegérrel :D) módosíthatjuk a macska útvonalát. Egy idő után már scrollozni kell a…..
Mindennapi flash Bréking 2011.04.21 18:48:44
Szeretettel üdvözlöm az Artisjust olvasóink között :D..
MeIkon 2011.04.21 23:11:22
@Holding: Az Artisjus az a cég, ami legálisan rabolja ki az embereket, akik zenét hallgatnak, vagy elmennek bármilyen (nem házi) buliba.
Mindennapi flash Hoppá 2011.04.16 02:14:03
Megfeledkeztem a délutánra ígért posztról - elnézést, elnézést, de leköt a szervezés. Tehát a tegnap délutáni poszt ma délután lesz aktuális. Addig pedig egy kis elmélkedés: mindenképpen fel fogom keresni a Munkakerülő blogot, hátha tudunk valamiféle szövetséget kötni…..