Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagybub

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel gyönyörű időre ébredtünk szombat reggel (ködös, -6 fok), így Misivel úgy gondoltuk megtekerjük, idei első havas túránkat, vagyis Debrecenből kilátogatunk a Hajdúbagosi Földikutya Rezervátumhoz. Három dolgot is tesztelni akartam, egyrészt egy SMP Well nyerget, egy Camelbak Podium kulacsot,…..
Apróságok VW csomagtartó 2012.11.24 13:59:11
Sok mindenért lehet szeretni a VW bogarakat, de pl. a tágas, kényelmes csomagtartójáért nem. Persze a helyhiányra is van kézenfekvő megoldás: az autón kívülre kell pakolni a motyót. Készültek a VW jóváhagyásával "gyári", nagyüzemi és persze a sufniban barkácsolt házi,…..
nagybub 2015.01.12 09:34:33
VW Bug 1303 Up++ 2013.09.10 17:27:43
Sikerült találnom 944 hátsó fékeket. Kicsit nehezen indult a porsche megbontása, legalább 20 éve érintettlen csavarok megmozdítása és még ráadásul az eső is végig esett a nyakunkba.... de meglett. Egyből ahogy hazaértem darabjaira szedtem és nekikezdtem a tisztításnak…..
Ez a rész annyiból rendhagyó, hogy nem a fővárosban, hanem a tolvajokkal szintén szépen ellátott Debrecenben került leforgatásra. ..
Némi lakat hentelés, és pár pontatlan megfogalmazás, pl a kriptonite legolcsóbb modellje felső-közép kategóriának címkézve. Persze ettől függetlenül nem árt ha néhányan megtudják, mit is tud egy szerszám. Vastag sodronyt attól hogy az erővágó nem viszi, ne vegyétek…..
Skidmark Ну, погоди! 2012.11.05 20:53:11
Vagy másképpen "Nu, págágyi". Ki ne emlékezne a prérifarkas híres szovjet alteregójára, akit egy gyalogkakukk (ami oroszhonban amúgy is kissé tájidegen) helyett egy kissé talán kislányosan öltözködő nyúl iránti éhség sarkall mindenféle olyan helyzet előidézésére,…..
nagybub 2012.11.06 10:00:33
www.youtube.com/watch?v=aFEL3bAj3zw&feature=relmfu no és egy szintén keleti mese a mai korból
 A polonap eléggé lefárasztotta a brigádot, de nem eléggé ahhoz, hogy másnap ne keljünk megint korán, és reggel 8 körül már kint legyünk a pályán. Történt pár sajnálatos esemény, többek között egy látványos csapatlogó született, így minden okunk megvolt arra, hogy…..
Tegnapi ígéretemhez hűen ma bemutatok neketek egy olyan embert, akivel sajnos csak egy köszönésnyire tudtam szót váltani, annyian rohanták le a kiállított cucca miatt. De szerencsére hamar és készséggel válaszolt a felkérésemre, így miután elküldtem neki pár kérdést, most ti…..
Szerettünk volna nektek mutatni néhány videót, amiket az iráni sivatagban és környékén csináltunk a filmes barátainkkal, de eddig a lassú és szakadár internet minden próbálkozásomnak ellenállt. Most végre a Dropbox és Gyuri barátom segítségével sikerült őket feltölteni.…..
Skidmark Kerékpáros korzó 2011.08.17 21:41:00
Ami nincs a plakáton:9:00- 12:00 kispályás bikepóló15:00 belvárosi Alleycat, ahova kezdőket is várunk és nem debrecenieket is! Térképet kaptok!..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Skidmark Star Wars alleycat update 2011.06.07 20:40:00
Az időpont változatlan,  Jön némi Budapesti vendég is, (Vitéz, Manna) akiket illene leverni, szóval elő a nagytányérokat! Várható némi fuvarozgatás is, emiatt táska ajánlott! Úgyis mindig van, de most kelleni is fog.Leviék pedig intéznek estére némi Goldsprintet, szóval…..
Skidmark Spy Alleycat eredmények 2011.05.15 20:50:00
Képek Egy részét a CANON párti Sanyi készítette, Röfi NIKON jával.Aki ott volt, az kb ismeri a sorrendet, bár az idők újraszámolásával ez-az változott, de ez a díjazottakat nem érinti. (az én 20 percem nem lett jóváírva, így ezt kiigazítva helyet cseréltem Kutyával, illetve…..
A 2010-es Csepel Royal olcsóbbik vázáról erősen megoszlott a honi fixis társadalom véleménye. Volt aki a sárga földig szidta a designt, a hegesztések minőségét, a tetemesre sikerült tömeget, a legtöbb negatív vélemény azonban a papucsokról fogalmazódott meg. A lánc és…..
Nem biztos, hogy Dzsémsz Bond, vagy akár Szájmon Templár megrakja velünk, de neked mindenképpen ott a helyed! Let mí introdúsz jú:..
nagybub 2011.04.20 10:04:27
Skidmark 30-as Rapid(Al)ly 2011.03.24 21:58:00
Szóljon az, akinek nem jó a dátum, úgysem foglalkozom vele! :)Mindenki, aki részt vesz rajta, kérem kommentelje meg ezen szándékát.A nevezés több, mint általában szokott lenni, de a járulékos költségek megkívánják. Nem rajtatok fogok meggazdagodni, tudjátok.És komolyan…..