Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonardoX

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amire oly régóta vártunk, a mai napon végre elérhetővé vált. Ha még nem értesültél róla: már letölthető az Opera 12 alfa, ami az eddig megismerteken felül (Ragnarök, ES5 támogatás) teljes hardveres gyorsítást is kapott. A többiekhez képest később, de nem megkésve érkezik…..
Amint azt már bizonyára sokan felfedeztétek, még csütörtökön megjelent egy új előzetes az Opera következő, 12-es verziójából. Úgy tűnik, egyikünk sem ért rá igazán, hogy foglalkozzon vele, de az újítások jelentősebbek annál, hogy egyáltalán ne emlékezzünk meg róluk.…..
LeonardoX 2011.07.19 08:32:41
@Dzsini: Az én véleményem az, hogy alap lenne együtt fejlődni a többi böngészővel az Operának. Nem a hardveres gyorsításról van szó konkrétan, bár ezt is ide vehetjük. Képtelen helyzet, hogy a Google, mint meghatározó cég szolgáltatásai nem működnek rendesen, de ugyanez volt a helyzet nálam nemrég a Hotmail fiókomban is. Utóbbi azóta rendben van, de ilyet kijelenteni, hogy a "te bajod ha ilyesmit használsz"... No comment! Ma regeltem a Google+ szolgáltatásra, de van Gmailes címem is, ami kéthavonta nem képes hetekig rendesen betöltődni,csak ha az alap html nézetre váltok (2011-ben!!). Én úgy vélem nem várok sokat, de az alapokat igen. Gmail, Hotmail stb. Ideje lenne ezekre gyúrni, mert én a 9-es óta Operázok, tehát türelmesen vártam ezidáig, de csak romlott a helyzet. Ez a fajta hozzáállás meglehetősen hasonlít az Ubuntu koncepcióra. Azt is elkezdtem használni a 7.10-estől, de ATI kártyával természetesen nem ment semmi rendesen, pedig hát szerintem alap lenne, hogy a videókari megfelelően működjön. Ugyanide sorolható a az ALSA is, mai napig nem ad ki mély hangot 5.1-ben, pedig volt rá sok-sok év, hogy helyrehozzák. Most a Gnome 3 megint nem működik ATI 3D-vel, csak anélkül. Aki esetleg nem tudja mik ezek azoktól elnézést kérek a sok szövegért. Szerintem hamarosan lehúzhatják Operánál a desktop részlegen a redőnyt!
Változások listája (Jelszó szinkronizáció): DSK-334103 (Összeomlás ha jelszóváltoztatás után jelentkeztünk be a Uniteba és a Linkbe) DSK-333182 (Továbbfejlesztett jelszó erősség ellenőrző algoritmus) DSK-331487 (Jelszó erősség indikátor alig volt látható nagyon…..
LeonardoX 2011.05.25 12:50:42
@penge™: Nem mértem. Előző verzióknál nem volt ilyen szembeötlő ez (ff 3.6 és ie8). Mindezek ellenére az Opera rabja vagyok a 10-es verzió óta :-) , de kíváncsi volnék mit hoz ki egy ilyen plusz az Operából. Kipróbáltam a hardvergyorsított Opera verziót és annál is éreztem a javulást. Nem képzelődöm :-) !
Magyar Opera Opera 11.11 (b2109) 2011.05.20 13:15:00
Megjelent pár napja az Opera 11.11 végleges verziója, ami biztonsági és stabilitási javításokat tartalmaz az előző 11.10-es verzióhoz képest. A frissítés mindenki számára ajánlott. Ha automatikus frissítéssel nem kaptátok meg a javítást, akkor manuálisan a "Súgó >…..
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..