Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogadjel Borka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjelmese A palota kapujában 2011.09.08 08:45:00
Sziasztok drága barátaink! Itt ismét Borka. Barnabás megadta nekem a szót, mivel – ahogy mondta – ismét én nem viselkedtem jól, úgyhogy írjam is le, mi történt… Az „ismét”-et kissé túlzásnak tartom, de azért belátom, hibáztam a múltkor, amikor…..
Hello Cimborák! Itt ismét Borka. Ígértem, hogy elmesélem, mi történt, ha megfejtitek a találós kérdést, amit a láda szelleme olvasott fel nekünk. Emlékeztetőül, így hangzott:  „Minél többet odaadsz belőle, annál több lesz neked. Többet ér aranynál,…..
Fogadjelmese A Ládaszellem 2011.06.16 07:00:00
Sziasztok! Itt Borka. A két bátyám azt mondta, hogy nekem „köszönhető” a sok galiba, ami történt a labirintusban, úgyhogy írjam le én, hogy mi lett azután... Belátom, tényleg én voltam béna, mert a külső alapján ítéltem meg Rudolfot és Gusztávot, és nem…..
Hello Srácok!Én vagyok az, Borka. Barnabás már biztosan leírta, hogy elindultunk a labirintusban külön-külön, hogy megoldjunk egy-két érdekes feladatot, amiben remélem, most is segíteni fogtok! Én a középső úton mentem, amíg a következő dolog nem történt velem.Az úton…..