Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anacapri (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktornak vannak fontos mondatai. Olyan mondatok, amelyeknek segítségével megpróbálja egységes elbeszéléssé összefűzni kormányzása tényeit, az egyébként érthetetlen intézkedések hosszú sorát. Most, pénteken Rómában fogalmazott meg ismét iránymutató gondolatot. Sokan…..
Lesz végre mire vigyáznia a Balatoni Hajózási Zrt.-nek is. Pénteken ugyanis ünnepélyesen felavatták a szigligeti kikötőben a Balaton új hajóját, ami a Szigliget nevet kapta. A 40,4 méteres, 90 tonnás hajó tavaly decemberben érkezett meg Siófokra, azóta is dolgoztak rajta a…..
anacapri (törölt) 2012.10.14 19:48:29
Jezsuita bloggerek Istenképeink 2011.03.08 20:51:00
Engem továbbra is az Isten kérdése izgat. Nemrég jelent meg Karl Frielingsdorf jezsuitának a könyve „Istenképek” magyar fordításban. Most készülök elolvasni, de már, amit hallottam róla, az is nagyon meggondolkodtató. Mondja, hogy vannak különböző, nagyon rossz…..
anacapri (törölt) 2011.04.11 19:22:47
@kis_csirke:
Az érett szilvalakvárig tudtalak követni:), az értett és érett férfinél már rég elvesztettem a fonalat, de nem baj, mert amúgy sem értettem a téma bonyolult kifejtését a későbbiekben sem, lehet a túlzott racionális gondolkodásom az oka, de nekem kicsit sok volt:) (tényleg ez szándékos volt, vagy csak elírás?) Sokkal egyszerűbbnek látom ezt az egészet, azt gondolom, hogy az istenképünket nagyrészt a papok, lelkészek és lelkiatyák, lelkivezetők alakították ki és már az ősöktől nagyrészt készen kaptunk. És javítgatják ma is, természetesen már a mi közreműködésünkkel. Kinek mi sikerül:) és ennyi.
anacapri (törölt) 2011.04.11 22:28:37
@kis_csirke:

Te tudod. Csak megjegyzem, hogy a szilvalekvár sem tartozik éppen a szilárd eledelek közé:)
anacapri (törölt) 2011.04.13 13:26:44
@kis_csirke: DDDD nehéz terepen élvezetes igazán egyensúlyozni:)
Az alá vagy fölérendeltségnél izgalmasabb a kétféleség, kinek ez, kinek amaz.:))