Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borka1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és az arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető duma: a kézhez simuló, kellemes…..
ADrenalin Pepsi-igen a mellekre 2011.04.21 15:04:00
Végre megtörtént: a Pepsi beadta a derekát és engedett a tiltakozó férfiseregeknek: a legújabb strandos-davidbeckhames szpotban már teljes pompájában élvezhetjük Sophia Vergara kolumbiai színésznő adottságait. A természet által bőven megáldott modell visszatérő szereplő a…..
VV Gigi, azaz Rácz Ildikó nem tartja magát expornósnak, röhög a nyakába zúduló mocsokáradaton, bár egy picit rosszul esik neki. A Sugarbird bemutatóján alkalmi modellként szereplő lány életvidámnak tűnk. Annyira elege van a meztelenkedésből, hogy még a Playboy kérésére sem…..
hogyvolt VV4 - 4x125 2011.04.21 17:25:00
Na hát kitört a húsvét, tudjátok, mit utálok a legjobban? Mikor az első tavaszi napsugár végighasal a lakáson és meglátok olyan pókhálókat, két centi vastagságú port, retket, szutykot, szottyot, ami addig fel sem tűnt, pedig ugyanúgy nyaltam mindent egész télen, ahogy szoktam.…..
A Random feltette a kérdést a saját rajzolóinak: Mely képregényrajzolók gyakorolták rád a legnagyobb hatást, illetve ki az, akinek legszívesebben oltárt emelnél otthon? A folytatásban a Posztnukleáris Kávé rajzolója, Budai Dénes ismerteti velünk fő influenciáit. Rajz…..
hogyvolt VV4 - 4X117 2011.04.13 15:00:00
András után szabadon az öfiket ezentúl visszapillantónak híjjuk, mese nincs. Engem nyugodtan lehet széllelbéleltnek hívni, a fejem majd levitte reggel, bolondos április, ez nem bolondos, hanem egy fékeveszett, tomboló őrült! Ha meg nem fúj, akkor esik, legalább van mire fogni, miért…..
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..