Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giggalama

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem példa nélküli, hogy a párt- és állami vezetés pályázatot ír ki "Alkossatok remekműveket, de olyanokat, amelyek a mi politikai céljainkat szolgálják" mottóval.Az sem véletlen, hogy Kerényi Imre élharcosa egy kultúrharcnak. Már az MSZMP is használta a…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
giggalama 2011.10.28 10:53:51
Románia fasiszta diktátora nem volt építész. Nem értett hozzá, de a Führerrel ellentétben nem is hangoztatta. Az Antonescu által épített, elkobzott vagy megvett villák külalakjai is inkább egy átlagembert sejtettek, mint másfél millió ember tömeggyilkosát. Ion Antonescu…..
giggalama 2011.06.30 11:03:19
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..