Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldalbordal

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai vendégposztot valójában két embernek köszönhetjük.   Elsősorban persze a szerzőnek, barbieds-nek: az ő blogját biztos sokan olvassátok titokban (én is), áttételesen viszont legutóbbi kedvenc provokátorunknak, Krapulax7-nek, aki mindenkit kiosztott, aki csak élt és…..
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
Oldalbordal 2011.08.26 08:42:48
@A világ::) Valójában a pezsgő is cseh sörnek készült, csak elbénázták.
Ha valakinek eddig az lett volna a benyomása, hogy én még a meggyőződéses hűségeseket is félrelépésre akarom ösztönözni, az tévedett. Nem akarom. Mindössze érdekel, hogy mitől érezhetjük jobban magunkat.Ha valaki a monogámiában boldog, az mindenképpen maradjon monogám,…..
Oldalbordal 2011.06.13 08:39:18
@skarlát betű: Erről a szikrázásos dologról jutott eszembe... Egyre inkább azt gondolom, hogy a fizikai lehetőségek (pl. rendszeres kontaktus), és egy adott lelkiállapot kérdése csakis, hogy ez a bizonyos szikrázás kialakuljon. Az "igazi" nem létezik, csak a helyzet hozza, kivel éljük át élményszerűen magunkat is kicsit becsapva. A természet okosan kitalálta, mindig a legtöbbet kihozva a lehetőségekből.
Meglehet, hogy kevés az olyan ember, akinek csak egy vagy két szexpartnere volt egész életében, vagy a házasságát megelőzően. De az is lehet, hogy többen vannak, mint gondolnánk. Én ismerek ilyeneket. Arról nem is beszélve, hogy az egy-két alkalmas kalandok során nem igazán nyílik…..
Oldalbordal 2011.06.03 13:20:54
@skarlát betű: A lehető legtökéletesebb ráhangolódás azzal amit/akit szeretsz (ideális esetben persze együtt a kettő).
A nyalásban tényleg nem csak a csikló az izgatandó terep. És nem csak nyelvvel. :) Részben tanulható, de tehetség kérdése is. Igen, dekódolni a finom visszajelzéseket nem mindenkinek megy. Mondjuk nekem ezt csak mondták, puncim nincs.
Zsé Platón 2011.05.15 18:29:00
a béka segge alatt. Véletlenül sem fent.Az egy jó hely, élvezem. Biztonságos, onnan nem lehet nagyot esni. Cserealap az odalent uralkodó ájer. Igazából megvallva, ezt egy idő után nem veszed észre.Momentán úgy érzem magam, mint egy szélmalom, amin fennakadt Don Quijote, lovastól,…..
Akinek sose volt benne része, az hitetlenkedhet, de elég sok házaspár él úgy évekig egymás mellett, hogy vagy nincs szex köztük, vagy van, de az annyira csapnivaló, hogy még rosszabb, mint a semmi. Nem szokás erről nyíltan beszélni, naná, hogy nem. Hiszen az elvárás az, hogy a…..
Oldalbordal 2011.04.14 10:40:44
@Oldalbordal: Egyenlőre nincs más akivel szívesen lennék...

Ez itt a reklám helye... akár. :)
Oldalbordal 2011.04.14 10:50:34
@skarlát betű: :) Majd, ha hölgyek is jelentkeznek, na az lesz az érdekes... De az már egy másik biznisz.
Ha valaki sokáig hűséges volt, és csak évek múltán esik kísértésbe, nehezen veszi rá magát az első szexre a szeretőjelölttel vagy szexpartnerrel - ki mivel próbálkozik. Előjön a bűntudaton és a bizonytalankodáson kívül minden olyan szorongás, ami a facér korszakunkra is…..
Oldalbordal 2011.04.12 11:27:27
@Renáta_libra: "Amit a másik nem tud, az nem fáj, attól nem bántódik meg" csak akkor tartható nézőpont, ha meg tudom játszani otthon, hogy semmi nem történt. Én erre nem hiszem, hogy képes vagyok :( és a párom sem hülye/érzéketlen/nem törődöm, biztosan észre venné rajtam, hogy vmi történt.

Szerintem itt a kulcs. A mérleg elbillent. Ha már most ezt gondolod magadról, valószínűleg nem is menne és iszonyú kanossza várna rád, amit ezerszer megbánnál. Az is benne van ám, hogy 70 évesen az ember azt gondolhatja - de jó, hogy nem engedtem ki a szellemet a palackból! -...
Én ezt a dilemmát a jelölttel osztanám meg inkább. Az álmodozást rövidre zárva...
Persze tudva, hogy az Út a fontos, nem a cél. Ha őszintén magadba nézel és felismered, milyen hiányt pótolna, a jelenlegi útszélet próbálnám virágmagokkal hinteni. Talán még nem késő...
Oldalbordal 2011.04.12 15:43:16
@skarlát betű: Renáta fogalmazásában : "Csak a kíváncsiság miatt?"
Az én olvasatomban a valódi, mindent elsöprő vágy hiányzik... még.
Na innentől dől el agyban, hogy AKARJA ezt a vágyat érezni, vagy nem. Most éppen érzékenyebb más férfi rezdülésére. De innen még visszazárhat. Jól mondod, visszafordulni már nehéz, ha győz a kíváncsiság...
Lehet, rossz példa, de mint a kábítószer kipróbálása nálam. Tudatos döntésem volt, hogy nem, a lehetőségét sem kockáztatva a "nehéz visszafordulásnak". Eddig bejött, nem hiányzik és nem kell kínkeservesen lemondanom róla. :)

Igen, jelölttel beszélni, őszintén. Hátha lelankad az érdeklődése. :)
Oldalbordal 2011.04.12 15:48:39
@Oldalbordal: Persze azért mint "másik oldal" nem biztos, hogy reálisan látok.