Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérfürdő (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Tetőfokára hágott az elmúlt hónapokban a határon túli bevásárlási láz Szlovákiában. Leginkább Magyarországon éri meg bevásárolni, durvább esetben féláron, de átlagosan harminc százalékkal kedvezőbben. Hogy mit? Mindegy, mivel szinte bármit olcsóbban megvehetsz a…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
vérfürdő (törölt) 2011.12.20 01:23:16
@Patreides: Tudod csak az a probléma, hogy nincsenek szerzők! Mármint olyanok, akik másoknak adják a dalaikat, szövegeiket. Kivétel Rakonczai Viktor. A régi szerzők kihaltak, a még élők és az újabbak pedig maguk próbálják előadni (Geszti, Bródy, Dés, Malek). Az általad említett példa a múlt, annak idején kényszerítették a zenekarokat hogy lemezeket írjanak a szólóénekeseknek.
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
vérfürdő (törölt) 2011.05.26 09:51:30
@Explorer: Én is fizetek mindig a parkolásért, mert vannak helyek ahol kerékbilinccsel lepik meg az autóst (különösen a külföldieket) de olyan is, ahol az önkorm elszállítattja. Szóval kellemetlen meglepetés lenne mindkettő, és nem is takarékos, mert amit megspórol az illető, azt egyben kifizeti egy büntetésnél, az időveszteségről, utánnajárásról és az esetleges rendőri feljelentésről nem is szólva.
Valójában csak a regadó az ami fáj az illetékeseknek, minden egyéb csak hangulatkeltés. A gyorshajtást is tutira csak blokkolóval lehet megúszni, nem a külföldi rendszámmal.