Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pgroza

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napirend utáni monológ 24,3% 2011.05.31 09:13:00
Először is szeretném megköszönni a sokszáz (401) szavazatot, és a sok bíztató szót.Az eredményt látva,az egyik szemem sír, a másik nevet.  A Fidesz-KDNP jelöltje nagy arányban győzött,  (44%) bár az ősz eredményüket (47%) kissé alulmúlták.A kerület második…..
pgroza 2011.05.31 18:42:35
@honeste vivere: Ni mán egy horgász! Már megint a zavarosban halászol te rapsic. Milyen férgekről motyorogsz? A féreg az nálatok volt, illetve tanácsadóként még tán van is. Nézz körül kinek végződik a neve arra, hogy wurm, ami németül annyit teszen; féreg.
Először is kérek mindenkit, hogy jöjjön el szavazni, és, hogy klasszikust idzzek, hozzon magával még egy embert. De inkább kettőt. A visszajelzések alapján szoros eredmény várható.Pár szó a tegnapi testületi ülésről.Prezentálták az IVS felülvizsgálatát. Az…..
pgroza 2011.05.30 22:45:25
@honeste vivere: Látom már most kaparja a torkod ez a leves. Köhögj csak nyugodtan!
pgroza 2011.05.30 18:11:53
@honeste vivere: Jaj, ez olyan kis cuki ovis heccelődősdi. Csak nem gondolod komolyan, hogy előbb, vagy utóbb nem jön meg a demokratikus oldal esze és nem fognak össze ellenetekben. Na ne má!? Szóval nekik megjön az eszük nektek meg már el is ment.
Kipattantak a rügyek, apró harsányzöld levelekt cibál a szél, kapaszkodnak, nem hagyják magukat. A kertben és az utcában mindenütt virágok, virág és tavasz illat. Fehér gömb a szomszéd kertben a vadcseresznye, hajnalban rigók lármázzák fel a környéket, apró ágakat…..
Ahogy várható volt a Fidesz megnyerte az időközi választást az 1. körzetben.A Fidesszel ténylegesen szembenálló pártok és civil(?) csoportok nem indítottak közös jelöltet a kormánypárti képviselőjelölttel szemben. Ez az Ő hibájuk és fellelősségük. Pedig beh ráfért volna…..
Az elmúlt napjaim az óvoda bokrosítások és a két iskola, a Telepes utcai, és a Miskolci úti összevonása körüli érdeklődéssel telt. Meghívtak a Telepes utcai Szülői Munkaközösség ülésére, két óvodai szülői megbeszélésre, és több telefon is jött. Amint látom…..
pgroza 2011.04.10 23:40:46
@honeste vivere: Nekem úgy tűnik, hogy a Fidi szerepelt "elég szarul" (jah, meg a ZÉK), a többiek szépen javítottak.