Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAIMU

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KAIMU 2011.12.19 14:14:59
NA AKKOR ITT AZ ÉN IDŐM!!
Szintén rettentő régóta követem a blogot (hogy a fiatalok is értsék: minden nap csekkolom).

El kell mondanom, hogy Anne Rice rajongó vagyok, megvan az összes könyve ami magyarul valaha is megjelent plusz még kettő angol nyelven. Imádom az Anne Rice univerzumot, olvastam minden könyvét többször is.

Mikor megláttam a videó címét, belém hasított a fájdalom. Jaj ne, hát én ezt a világot szeretem, és most bántani fogják, óóó hogy az a!

Igen ám, a könyvek tényleg jók, sőt mi több zseniálisak. Az interjó a vámpírral mint film pedig korszakalkotó, leutánozhatatlan, csak és kizárólag dicsérni lehet, azt remélem ebben mindannyian egyetértünk.

De a Kárhozottak királynője folytatásként "homemade" próbálkozásnak is rossz lenne, katasztrófális, egy szemét egy hulladék egy nagy kalap szar!

Azoknak pedig akik olvasták a könyveket egyrészt egyet kell érteniük BM-es srácokkal, mert ez a szereposztás szerintem rossz. Ha valamit folytatnak, az általában jobb az előzőnél. De csak ha színészi paletta szempontjából vizsgáljuk a dolgokat: Tom Cruise, Brad Pitt, Christian Slater, Kirsten Dunst hogy csak egy pár nevet említsek közülük olyan példásan játszottak az előzményben, mely színészi játékot csak másolni lehetne felülmúlni pedig nem; erre kapunk egy kiket is, várjál imdb: Townsend meg Moreau...na jó van vazze...

Egy szó mint száz, a film önmagában is rossz, de az Anne Rice féle univerzum ismeretének birtokában pedig egyenesen BŰN!

Mindenesetre várom a következő videót, hajrá srácok!
KAIMU 2011.12.19 14:18:13
@michele: totally agreed
LelleGeruk meséi A rózsa 2011.05.14 04:29:00
-Szóval azt mondod, ha letépem ezt a rózsát, elpusztul a világ.-Azt...-Értem.-Tehát.. ?-Egyszerű. Minden rossz, semmi nem úgy működik ahogy kéne. Pusztuljon.-...minden és mindenki?-Igen.-Biztos vagy benne?-Igen, teljesen biztos.-Jól figyelj Ábel, nem a most számít, hanem az…..