Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackbird84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a tavasszal futottam bele egy német csatornán ebbe az áldokumentumfilmbe, de az akkori költözésem miatt valahogy megfeledkeztem róla, hogy beposztoljam. Ma a 444.hu-n olvasva róla ugrott be és gyorsan pótolom is a hiányosságot! Aki kedveli az I. világháborús híradórészleteket, a kor…..
blackbird84 2014.10.04 13:01:50
Ha már alternatív történelem, ezt ( www.youtube.com/watch?v=Q4EQ-N0_zXw ) ismeri e valaki? A Führer-napból adaptálták, és szerintem sokkal hihetőbb mint a P. K. Dick féle vízió, bármennyire is kedvelem az utóbbit.
A kérdéses dok. filmet amúgy már adta magyarúl is a History channel, szerintem lehetett volna kreatívabb is, nemcsak annyi hogy a történelemkönyvekből kiragadott eseményeknél a németek helyett marsiakat raknak, mindezt a cári Oroszország és az OMM említése nélkűl.
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
blackbird84 2011.05.05 19:36:24
@Motorpenis: Meg volt valami thermomask is, amelyet fel kellett tenni az arcra benyomni egy gombot és melegített. Ezt asszem akkor az mtv szinte összes nívósabb vetélkedőjében meg lehetett nyerni.
Ahogy írtam, tiniként bejött a film, azóta nem láttam. Azt kell mondjam, a film feléig kifejezetten élveztem (bár megborzongva vettem észre, hogy Rob Schneider idióta feje ide is bepofátlankodott...), mert ezek a muris jövős jelenetek még viccesek is voltak. A film második fele (vagy…..
blackbird84 2011.04.10 10:59:47
Üdv mindenkinek, szerintem a film egyik legfontosabb mondanivalóját teljesen kihagytátok. A lényeg az, hogy ez egy társadalomkritika, pontosabban a "píszí" ( hu.wikipedia.org/wiki/Politikai_korrekts%C3%A9g ) nézőpontot figurázzák ki, méghozzá brutálisan (a média cenzúrázása vagy inkább erkölcscsőszködése), szexualitás elnyomása, "csúnyább" szavak büntetése gépek által (lásd wc-papír szerzése) személyiségi jogok semmibevétele, önálló gondolkodás és kezdeményezőkészségek leépítése és a másképp gondolkodók elnyomása) ami teljesen életképtelen és konzumidióta személyiségek kialakulásához vezetett. Szerintem inkább ez volt a lényegi mondanivalója ennek a műnek, és ezért érdemel nálam kb. 6,5-7/10-est.