Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f1-forma1.blog.hu

167 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vettel, mivel szabálytalanul előzte meg Buttont, a Német Nagydíj utolsó előtti körében, 20 másodperces büntetést kapott, aminek köszönhetően vissza esett az ötödik helyre.       Sebastian Vettel hétvégéje nem alakult teljesen zökkenő mentesen.…..
Fernando Alonso zsinorban másodszor pole pozícióból fog indulni, a kétszeres világbajnok mögött a hazai pályán versenyző Sebastian Vettel, illetve a rajtbüntetést kapott Mark Webber végzett. Az ausztrál pilóta váltócsere miatt mindössze a 8. pozícióból fog indulni. A…..
Kövesd velünk figyelemmel a 2012-es Német Nagydíj harmadik szabadedzését! A percenként frissülő szöveges-képes beszámolóért kattints a "továbbra"! 12:00- Leintik a 2012-es Német Nagydíj harmadik szabadedzését melyet egy hajszállal, Fernando Alonso nyert meg, Lewis…..
Pastro Maldonado nyerte a félig esős, félig száraz körülmények között zajló második szabadedzést, Hockenheimben. Mögötte kettő, hazai pályán versenyző német, Rosberg és Vettel végzett. A folyamatosan frissülő szöveges-képes beszámolóért kattints a…..
Mark Webber megnyerte a 2012-es Brit Nagydíjat, az utolsó körökben előzte meg az egész végig vezető Fernando Alonsót, harmadik helyre pedig Sebastian Vettel ért be, a Red Bullal. Pastor Maldonado ismét kiütött egy pilótát! 52.kör- Ebben a pillanatban Mark Webber megnyeri a…..
Számomra még nem derültek ki az erőviszonyok a Brit Nagydíj időmérőjéből, köszönhetően a rengeteg esőnek. Arra azonban fény derült, hogy hogyan viselkednek a Pirelli különböző keverékű abroncsai a kocsikon. Ennek tükrében megpróbáljuk megjósolni, hogy mi fog holnap…..
Forma 1 blog Brit Nagydíj moziban? 2012.07.07 22:29:00
Láttál már Forma 1-es versenyt, moziban? Ha még nem, akkor most bepótolhatod az elmaradást, a Lurdy moziban, ugyanis itt a soha vissza nem térő alkalom! Részletekért kattints a "továbbra"!               2012. július 8. 13.30 Forma-1 Brit nagydíj Élőben,…..
Fernando Alonso megnyerte a több, mint 2 óráig tartó időmérő edzést, Silverstone-ban, Mark Webber és Michael Schumacher előtt. Bár másfél órával tovább tartott, mint ahogyan azt tervezete a versenybíróság, az időmérő utolsó szakaszára megérte várni, ugyanis rengeteg…..
Fernando Alonso megnyerte a száraz körülmények között zajló Brit Nagydíj harmadik szabadedzését, Jenson Button, illetve Romain Grosjean előtt. Az előrejelzések szerint eső várható az időmérő előtt... A folyamatosan frissülő ÉLŐ szöveges-képes beszámolóért kattints a…..
Lewis Hamilton megnyerte a kicsúszásokkal és balesetekkel teli Brit Nagydíj második szabadedzését, Kamui Kobayashi és Michael Schumacher előtt. Senna ismét széttörte a Williamst, Alonso pedig a Ferarit. A folyamatosan frissülő szöveges-képes beszámolóért kattints a…..
Romain Grosjean megnyerte a pördülésekkel teli 2012-es Brit Nagydíj első szabadedzését, amit szó szerint elmosott az eső. Mögötte az erősnek tűnő Toro Rossót vezető Daniel Ricciardó, illetve a hazai közönség előtt versenyző Lewis Hamilton végzett. A folyamatosan frissülő…..
Belegondoltál már, hogy milyen lehetne egy városi nagydíj, London utcáin? A legfrissebb hírek szerint ez egyáltalán nem elképzelhetetlen, ugyanis ha a város vezetői belegyeznének, akkor Bernie Ecclestone képes lenne akár 35 millió fontot is fizetni azért, hogy hazája két f1-es…..
 A Forma 1 következő állomása a Spanyolországban található Valencia lesz. A Pirelli szerint meg fog születni a nyolcadik futamgyőztes is, az olasz gumigyártó cég szerint Schumacher fogja megnyerni a Valenciai Nagydíjat. Jöjjön a valenciai futamelőzetes! Kattints a…..
Mivel a Autodromo Nazionale di Monza versenypályán veszélyes az aszfalt, eljárás indult ellene. Az olaszok gyenge minőségű aszfaltot használtak. Veszélyben az 1950-óta megszakítás nélkül megrendezett Olasz Nagydíj? Lehet, hogy 62 év után először nem fognak versenyt rendezni a…..
Folytatódik a Forma 1 őrült szezonja, ugyanis azzal, hogy Lewis Hamilton megnyerte a Kanadai Nagydíjat, történelmet írt a Forma 1: a 62 szezon alatt egyszer sem volt ilyen kiegyensúlyozott a mezőny. Hét futam, hét, különböző győztes! Készítettünk egy összefoglalót, a Kanadai…..
 Lewis Hamilton megnyerte a Kanadai Nagydíjat, ezzel rekordot döntött a sportág történelmében, ugyanis a hetedik futamon ő a hetedik győztes. Mögötte Romain Grosjean végzett a Lotussal, harmadikként pedig a 15. helyről rajtoló Sergio Perez látta meg a kockás…..
  Kis késéssel, de megérkezett az első három helyen végző pilóta nyilatkozata a Kanadai Nagydíj időmérő edzéséről. Kattints a "továbbra"!             1. Sebastian Vettel-1:13.784 (Red Bull): "Sejtettük, hogy az autónk erős lesz, és ennek megfelelően sikerült…..
Sebastian Vettel (Red Bull) megnyerte a Kanadai Nagydíj időmérő edzést, óriási, három tizedes előnnyel, a brit Lewis Hamilton (McLaren) és Fernando Alonso (Ferrari) előtt         20:01- Vettel megnyeri a kvalifikációt, óriási, három tizedes előnnyel, Lewis Hamilton…..
Az utolsó szabadedzést a címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte meg, hat ezredes előnnyel, Ferando Alonso (Ferrari) és Lewis Hamilton (McLaren) előtt. Rosberg váltóhiba miatt nem tudott egy kört sem teljesíteni.   17:00-Ebben a pillanatban leintik a harmadik szabadedzést, amit…..
Forma 1 blog Futamelőzetes: Kanada 2012.06.08 10:00:00
Kanada, a gyönyörű tavak, hegyek és a Circuit Gilles Villeneuve versenypálya hazája. A híres, kanadai versenyzőről elnevezett, utcai versenypálya a Forma 1-es mezőny következő megállója. Vajon itt kiderülnek az erőviszonyok? Esetleg a hetedik futamon ismét egy új futamgyőztest…..
  Kövesd velünk figyelemmel, a 2012-es Monacói Nagydíjat, ÉLŐBEN! A folyamatosan frissülő szöveges-képes tudósításért kattints a "továbbra"!     12:00- A Sauber, kihasználva azt, hogy Perez a tegnapi időmérőn azonnal kiesett, kicserélte a mexikói autójának…..
 A német hat év után először volt a leggyorsabb, azonban hiába végzett az élen, holnap csak a 6. helyről vághat neki a futamnak, köszönhetően a Spanyol Nagydíjon begyűjtött öt rajthelyes büntetésének, így Webber-Rosberg első sor várható a holnapi futamon.     13:50- …..
Nico Rosberg futotta a leggyorsabb kört, az eseménydús Monacói Nagydíj időmérője előtt. Meglepetésre Massa lett a második, aki maga mögé utasította a címvédőt, Sebastian Vettelt. Maldonado büntetésre számíthat és az sem biztos, hogy részt tud venni az…..
Elérkeztünk a várva várt monacói futamhoz, amely talán az előbbieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, ugyanis a győzelemre nyolc pilóta is esélyes, ráadásul az előrejelzések szerint esős nagydíjnak lehetünk szemtanúi.           Monacóban a szokásosnál…..
Mára nyílt titokká vált, hogy a Ferrari nincsen megelégedve Felipe Massa teljesítményével, érthető módon, ugyanis a brazil pilóta a szezon eddigi részében mindössze kettő pontot kapargatott össze, míg csapattársa már a 61.-et gyűjtötte be. Ezek után nem lenne meglepetés ha…..