Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupola (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kérdéseket teszek föl. Mennyire kényszerülünk szerepekbe a szeretői kapcsolatban? És ezek a szerepek mennyiben függnek a civil szerepeinktől? Például a házasságban vagy a családban betöltött szerepünktől? Gondolok itt olyasmire például, hogy egy domináns feleség feltétlen…..
kupola (törölt) 2011.04.14 16:14:31
@skarlát betű: Szerintem akkor is kevesebb a tét, bármilyen más kapcsolatnál. Mert nincs közös tervezés, jövő, lehetőség, szóval nagyon behatároltak a lehetőségek, legalábbis a tudatos szeretőtartásnál. És mivel nem várhatsz túl sokat, nem is görcsölsz azon, hogy most ez hogy is legyen, melyik szédítő szerepet is kapjam magamra. Szerintem elég a csipkés kombiné, aztán csók :))
kupola (törölt) 2011.04.14 16:27:18
@skarlát betű: Nem vízionálok érzelemmentes szexpartnert :) bár értem, mire gondolsz. És még az is lehet, hogy egyszer majd meg akarok tartani egy szeretőt, mert szeretem esetleg. Csak ugye fejben megy az ellenállás és lebeszélés a túlzott érzelmi bevonódástól. De én nagyon kezdő vagyok, hozzáteszem :)
Jó olvasni más élményeiről, gondolatairól... apropó.
kupola (törölt) 2011.04.15 09:53:41
@skarlát betű: Hogy miért rettegnek sokan az érzelmektől, ha valójában csak hiánypótlást vagy testiséget keresnek, arra válasz a mai poszt is. Úgy látom, ott rendesen elszabadult a pokol, teljes önkontroll hiányában. Persze, tudom, bárkivel megtörténhet, szokták mondani, de ezt én már egyre kevésbé hiszem.
Kedves Hűtlenek,ezúttal Ifigenie kért meg rá, hogy bocsássam vitára az őt foglalkoztató kérdést. Íme:Sokat gondolkoztam rajta, létezik-e olyasmi, hogy egy férfi bizonyos életkorban, bizonyos anyagi és családi háttér mellett szükségét érzi annak, hogy szeretőt tartson -…..
kupola (törölt) 2011.04.10 09:43:56
@Kommentel(n)ő:
Ne legyél ilyen szigorú :) valahol el kell kezdeni a kommentelést. Később persze esszék is jönnek majd, előre szólok :P

@skarlát betű: friss, konkrét példa a BMW a valóságból, ezért foglalkoztat.