Regisztráció Blogot indítok
Adatok
^^Barby^^

18 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, igen. Régen nem írtam már, és ezért elnézést is kérek, de a napokban túl sok mindent átéltem ahhoz, hogy bírjak valamit is írni. Nem csak rosszat, hanem nagyon sok jót is.. Mellesleg a telefonomról nem enged blog.hu-ra írni, csak blogspot.com-ra. De megígérem, hogy a nyár…..
Hajnalban, negyed ötkor feküdtem le aludni, mert még anyának rajzoltam anyák napjára. A szemem már csukódott le, de azért még kibírtam. Mindent az anyámért :) ! Emiatt keltettek fel engem délután negyed egy körül (x"DD). Anya bejött, megbökdösött, és mondta, hogy keljek…..
Már régen nem írtam, és ezért elnézést kérek, de minden esemény összejött most. Az április 21-22-ei hétvégén megvolt a konfirmálásom, és kaptam sok mindent. Pontosan Egy ezüst fülbevalót, egy aranyat, egy arany gyűrűt, egy rózsafűzért (ami katolikus, de a szomszéd…..
A mai napom nem volt valami leányálom. Igaz, elég keveset dolgoztam, de akkor is.. Nekem még ez is megárt (XDD). Reggel (reggel már.. hát délbe keltem, de az nekem reggel >_<) már rögtön ebédelnem kellett, ráadásul tojásleves volt, amit nem igazán szeretek.. Na mindegy. Szóval,…..
^^Barby^^ 2012.04.27 21:03:10
@tisztakéz: köszi :)
Strange Life^^ 2.fejezet 2012.04.10 03:30:00
Bryanna sz.sz.:Reggel korán felébredtünk. Mind a hatan izgultunk, hogy mi vár. Féltem, hogy nem fogok tudni uralkodni magamon, és leölelgetem Michaelt, ami még nem is lenne olyan nagy baj, de ő híres ember, és a paparazzik követik mindenhová.. Na mindegy. Gyorsan egy csomóba dobáltam…..
Strange Life^^ 1.fejezet 2012.04.10 02:21:00
Bryanna szemszögéből:- Rayen! Mondtam, hogy rakd el innen azt a hülye felfújhatós Scooby-Doo kutyát! Hát nem hiszem el, hogy egyedül én vagyok nő, és nekem kell mindent csinálnom.. - bosszankodtam, miközben Rayen szanaszét szórt holmijait pakoltam el. Hogy lehetek ennyire…..
Strange Life^^ Bevezető 2012.04.09 20:27:57
Mit tennél, ha Téged, és tánccsapatodat felkérné Michael Jackson, hogy legyetek a táncosai? Valószínűleg Bryanna McCay az elbűvölő személyiségét megtartja, hisz lényeg hogy önmagadat add. De azért nem könnyű egy hírességgel élni, ezt be kell vallani. A sok bonyodalom talán…..
Este nagyon későn feküdtünk le aludni, mert még társasoztunk. Igaz, nehéz volt elmagyaráznom, mert a magyar szavak kellettek hozzá, de így-úgy megértette Michael. Jót játszottunk, és mikor már a fejem alig bírtam tartani, elmentünk aludni.Reggel arra ébredtem, hogy valaki a…..
Halihó!^^Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! ♥ Legyen szép napotok :)             Hát igen, húsvét van. Ilyenkor szokás kitenni a jó nagy adag ételt az asztalra, finom, friss süteményeket és egyebeket.. Na és…..
Szia! Én egy 13 éves lány vagyok, aki imádja a barátait, családját, az osztályát, Michael Jacksont, imád verset, történetet írni, imád olvasni, fotózni és rajzolni. Bár fotózásban nagyon kezdő vagyok még, a barátaim erőt adnak nekem, támogatnak, és általuk egyre többet…..
Következő nap hullaként ébredtünk. Szerencse, hogy a suli aznap laza volt. Michael megvárta, amíg kicsöngetnek az utolsó órámról, a tesiről. Amint kicsöngettek, az öltöző felé vettem az irányt, hipersebességre kapcsoltam, és elindultam kifelé. A legjobb barátom már várt.…..
 Elérkezett a nagy nap. A bál napja. Bár még csak reggel volt, és a bál este kezdődött, én már előre előszedtem a ruhát, amit majd fel akartam venni.- Hány óra van? - ásítozott Mike.- Reggel 6. Tudod, megyek iskolába - mutattam az ujjammal, jelezve, hogy megyek. Michael…..
... - Michael! Ez mikori is? - kérdeztem érdeklődve. - Nem tudom.. De az biztos, hogy nem régi! - mosolygott rám. - Ugye tudod, hogy mennyire imádom ezt a dalt, és a kinézetedet is? - mondtam. - A kinézetemet is? - Hoppá.. Elszóltam magam - pironkodtam. Ő csak mosolygott, és…..
... - Na Mikey, ezt a képet én szerkesztettem! Hát nem aranyos? - néztem a képet elbűvölő mosollyal. - De, tök jó a felirat - mosolygott. - Köszi! És folytattuk a keresgélést. :) ... ..
- Michael, Michael! Képzeld, ötöst kaptam matematikából! Csak négy pontot veszítettem, a többi mind jó lett, ahhoz képest, hogy mennyire nem értettem! - meséltem lelkesen az én imádott bálványomnak. - Ügyes vagy! De ugye tudod, hogy ezt velem tanultad meg? - vigyorgott rám nagyon…..
A suliból jöttem haza éppen. "Már nem sok kell.. Már itt vagy mindjárt.. Már csak pár méter.." - biztattam magam. Nagyon erős hóvihar volt, szinte magával ragadott a szél. Mintha ez a kavargó levegő egy kéz lett volna, mely akadályoz a mozgásban, lefog. Mintha azt…..
 Szia! Barkó Barbara vagyok, tizenhárom éves, gimnazista. Koromhoz képest nem is vagyok magas, de nem is vagyok középmagas sem. Szemem általában kékesszürke színű, de szokott zöldesbarna is lenni. Hajam világosbarna, most éppen rövid. Eddig tizenkét évig fenékig érő volt,…..
Barkó Barbara egy 13 éves, elsős gimnazista lány, aki jól tanul, de szerinte tud többet is. Egész addig rosszul tanul, amíg fel nem tűnik a láthatáron az, akit a legjobban szeret: a példaképe. De vajon hogyan képes így megváltoztatni a lány életét? És vajon mekkora hatással lesz…..
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
^^Barby^^ 2011.04.09 19:43:34
@akos147: Tudod mit?Ha ilyen szart hallgatsz,inkább ne fikázd ADAM-et,mert végtelenszer többet tett le,mint te vagy a lúzerek,akik még fikázzák...Egyébként teljesen igaza van porquenotecallas-nak!Mi a faszt fikázod a másikat?Tűnj már magaddal -_-" Ennyit rólad
^^Barby^^ 2011.04.09 19:52:11
@Zocsi: Én meg A.L. fikázását