Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harrenhal

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
Harrenhal 2011.04.16 20:41:53
@Trebitsch: Látod ezt jól láttad meg. Valóban így van, ha választani kell a kisebbik rosszat választom.
Harrenhal 2011.04.16 21:40:17
@Trebitsch: "hát igen, például lehetett volna gerincük az alkotmánybíráknak rögtön testületileg lemondani, mikor korlátozték a jogkörüket, és a bírói kar tekintélye hogy megnőtt volna, ha utána nem találnak olyant, aki vállalkozik a posztra."

Ugye eleve kettejüket a Fidesz jelölte nemrég tehát ők maradtak volna. A többi helyre pedig azonnal jelölt volna a Fidesz akár még másnap. Azzal csak magadat nevetteted ki ha azt feltételezed, hogy nem találnak olyat aki szeretne alkotmánybíró lenni.

2009 márciusában 27 különböző baloldali embert kérdeztek meg, hogy szeretne-e miniszterelnök lenni (az ominózus miniszterelnök-jelölési bohózat), mire találtak egyet (egy korábbi minisztert az MSZP kormányból!!!), aki nagy meglepetésre hajlandó volt elfogadni...

De még akkor és ott is találtak...
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Harrenhal 2011.04.10 12:57:43
@gipsz1234: Elég ha abba belegondolsz hogy a teljes közvélemény hogyan fogja látni az ügyet.

A közvéleménykutatási eredmények erről szólnak.

Nagyjából két információ juthat el az átlagpolgárhoz ebben a nagy zűrzavarban.

1. Az hogy Cohn-Bendit sliccét és szerszámát 2-5 éves gyerekek húzigálták "vágyuk nagy problémát jelentett számára". Mindezt úgy hogy ezek a gyerekek az ő felügyeletére voltak bízva.
2. Hogy sokak szerint valami nagy méltánytalanság történt szegény Cohn-Bendittel. Valami magyar újságíró méltánytalanul járt el vele szemben és ez mennyire borzalmas.

2. csak akkor fogja zavarni az embereket ha az 1. sem zavarta őket.

Akit az 1. zavar az 2.-ig már el sem fog jutni és nem érdekli hogy akarták-e rossz színben feltűntetni vagy sem. Ezt a csoportot a pedofília ténye zavarja.
Harrenhal 2011.04.10 21:44:17
@Lapidus Ted: "állítólagos", no ezért vagytok morális hullák.

Nektek a forrásokkal, többszörös önvallomással bizonyított pedofília "állítólagos" merthogy a bíróság nem mondta ki.

De azért nyugodtan öntitek a mocskot ezer más ügyben ahol láss csodát, bíróság nem hozott jogerős ítéletet.

Ott persze nem merül fel, hogy minden állítólagos amire nincs ítélet.
Harrenhal 2011.04.10 22:21:20
@hackbard.celine: "Senki nem védi a pedofilokat".

Az alábbi egyértelmű mentegetés.

"Kérek legalább egy releváns linket (tetszőleges nyelven, tőlem lehet francia, német, angol) a CB ellen pedofil ügyben emelt feljelentésről/ügyészségi indítványról.
Nem youtube vidiket, hanem legalább egyetlen konkrétumot."

Kevered a szezont a fazonnal.

A te kritériumad szerint Cohn-Bendit akkor sem lenne pedofil ha naponta ötször bejelentené, (amit korábban amúgy már megtett) hogy az öt éves kislány vetkőzése "hihetetlenül erotikus" a számára. De azt is elmondhatná napi kétszer hogy milyen jó volt neki a szex az ötévesekkel, ügyészi indítvány akkor sem lenne ha az ügy pl elévült. Így aztán számodra ekkor sem lenne pedofil.

Ezért aztán egyértelmű a mentegetés. A "pedofil" kategória határait olyan szűkre szabni, hogy szinte csak néhány ember férjen bele az egész világon. Olyan szűkre szabni hogy már az se férjen bele aki maga számolt be pedofil tetteiről.