Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogol01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akarjuk egyáltalán, hogy legyen Magyarországnak vízlépcseje? Úgy is feltehetjük a kérdést, hogy szeretnénk-e, hogy Magyarországon a már meglévő atomerőmű mellé épüljön pár megújuló energiákat termelő erőmű is. Hát ezt tette fel az MTA is.Magyarország 2020-ig vállalta,…..
Mazsolázó Ivóvíz 2011.03.17 13:53:00
Az utóbbi tíz évben jelentősen megnőtt a lakosság ásványvízfogyasztása. Történt ez annak ellenére, hogy a vezetékes víz ivásra alkalmas az ország majdnem teljes területén. A reklámok hatására, valamint a saját kényelmünk érdekében mégis egyre több palackos vizet…..
Mazsolázó Vízgazdálkodás 2011.03.09 14:11:00
A vízzel való gazdálkodásnak alapvetően két fő célja van: a vízfelhasználás és ezen keresztül a kibocsátott szennyvíz mennyiségének csökkentése, valamint a keletkező szennyvíz szennyezőanyag-tartalmának csökkentése.A háztartások négy területen használnak fel vizet:…..
Környezetvédelem Kezdjük... 2009.01.27 15:50:00
Ezen blog célja, hogy valamit írjak a környezetvédelemről, és esetleg reagáljak a megjelenő hírekre, eseményekre.Kezdjük egy megfogalmazással, hogy mi is a környezetvédelem: A környezetvédelem egy társadalmi tevékenység, amely az emberi társadalom által saját ökológiai…..