Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FXSZ

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érkezett pár komment a múltkori postomra. Nem csak a weben, hanem élő szóban és cseten is. Mindenekelőtt arra a megjegyzésre szeretnék reagálni, miszerint a parallax és a single page dizájnok túlságosan költségesek lennének ahhoz, hogy egy egész szájt minden egyes cikkét egy 10…..
Elstartolt június 13-án az Egyesült Államokban az új Dallas, amely a CBS-ről átköltözött kábeles TNT csatornára, és első körben tíz résszel próbál rájátszani a nosztalgiára éhes közönségre. A jól ismert és régóta kedvelt vagy gyűlölt szereplők közül néhányan…..
Nemrég fejezte be David Simon a Treme harmadik évadának forgatását, és blogján kiposztolta, milyen volt az évad számokban. A számokat mellesleg Joe Incaprera producer szedte össze. Érdekes olvasmány, lenyúltuk. Addig is egy zseniális videó a Drót musicalről.…..
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
A jobb oldalon látható képet Keve készítette iPhone + Instagram kombóban, láthatóan tilt-shift effekttel. Hasonlóan szép és jó képeket egyelőre inkább az iphone-os felhasználóktól látunk Instagramon, androidosoktól kevesebbet. Úgyhogy most jöjjön pár tipp androidos…..
FXSZ 2012.04.11 23:05:18
@Dragon Z.: Nem csak arról van azért szó, hogy szép és hangulatos képeket lehet vele készíteni egyszerűen, nem csak ezért olyan népszerű szerintem. Hanem azért is, mert van mögötte közösség.
Folytatódik az annak idején nyögvenyelősen berendelt Eastbound and Down és a Bored to Death is, mindkettő a harmadik évaddal. Egyikben sem normálisak a főszereplők.   ..
Az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem lesz sörsátor az Arénánál.(2011. április 15. péntek, 19:13 Edudus, forrás: hajramagyarok.eu)Többen, több alkalommal kérdeztétek már, hogy akkor hol gyülekeznek, gyülekezhetnek meccs előtt a szurkolók, hol lehet hangolódni,…..
FXSZ 2011.04.17 21:15:41
@Kissstadion: :D A nagy sietségben az U18-at linkeltem, bocs!
Két kapust és három csatárt cserélünk  2011.04.09. 10:49 F. Kapus..