Regisztráció Blogot indítok
Adatok
upsidedown

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor volt annyira kiegyenlített a magyar bajnokság, hogy minden futamon más páros nyert? És mikor volt olyan, hogy minden esélyesnek legalább egy "nullás" versenye volt? És mikor vártuk legutóbb úgy az utolsó futamot, hogy nemhogy nem volt eldőlve még minden, hanem az első…..
Egy kicsit elkalandozunk a mediterrán ország autóiparába, és ezúttal egy Fiat Bravot veszünk górcső alá. A Bravo modell 1995-ben (igen, már olyan régen) váltotta a Tipot, ezzel a Fiat kompaktautó vonalát folytatva. Új hajtáslánc, egészen az 1.32 literestől a 155 lovas…..
upsidedown 2011.08.07 10:14:30
Kis srác korom óta voltak kedvenc versenyeim, ahol - valamilyen megmagyarázhatatlan okból - nagy vágyam lenne elindulni. Az abszolút kedvenc a Mecsek Rallye, de ezen nem csodálkozhat senki. Van néhány vébés, IRC-s verseny, ami mágnesként vonzana: Monte, Svédország,…..
Megdöbbentő jelentést tett közzé a 2010. április 10-én Szmolenszkben lezuhant Tu-154-es katasztrófájával kapcsolatban az eset kivizsgálására felállított lengyel bizottság. Az áldozatok között volt Kaczynski elnök és az ország politikai és katonai vezetésének számos tagja,…..
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
upsidedown 2011.07.31 08:23:55
„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day, a partraszállás napja volt a vég kezdete.” -mondta Winston Churchill. És mennyire igaza volt, bár Ő a normandiai partraszállásra gondolt, de a saját autóépítési projektem is várhatóan…..
A Volkswagen Aktiengesellschaft kötelező ajánlata keretében fontos mérföldkőhöz ért az MAN, a Scania és a Volkswagen cégek alkotta haszongépjárműveket gyártó konszern létrehozásához vezető úton. Az MAN részvényesei 35 857 607 db törzsrészvényt és 164 613 db elsőbbségi…..
upsidedown 2011.07.06 22:48:15
@kovászosUbukla: a cikkből nekem elég egyértelmű, hogy ez nem csak pénzügyi befektetés. Olvasd el megint...
Robogó Káromkodni támadt kedvem 2011.07.05 10:24:00
Miért jó a Fülöp-szigeteken lakni? Az átlaghőmérséklet 26,6 fok, igaz, gyakran szarrá ázhatsz monszunidőszakban. A csajokon túl azonban még egy jó érvet azonban biztosan tudok: a motoros-robogós kultúra olyan mértékben fejlettebb a mienknél, és annyira a közlekedés részei a…..
Az ausztrál freestlye krosszos, Blake Williams az égbe szállt egy rendőrmotorral: a római Olimpiai Stadionban nagyot ugrott a széria Moto Guzzival. Ilyen, ha repül a sas: ötvenezer néző őrjöngött, amikor a 26 éves motoros felhajtott a rámpára. „A gép elég nehéz, nem…..
International Touge Drift Race in Hungary!Dear European Drifters!Be prepared, because int he 25th of June we go farback to the roots of real drift! Somewhere in the Hungarianmountains of Matra, there is a little town called Parádsasvár (poradshoshwar)Those hairpins and turns are the Mecca of…..
upsidedown 2011.06.20 13:21:36
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
Az OT-expo Totalcar standján kiállított ikonikus japán járművek modelljeinek dobozaiból ismét kettőt kinyitunk, megnézzük, mi is van az öntőkereteken. Corolla Coupét manapság szinte csak keresztbe csúszva látni Ha nem kezd el a drift, mint sportág nemzetközileg is sikeressé…..
Idén harmincadszor rendezték meg a német tuning legnagyobb ünnepét. Ami a magyar  amerikaiautósoknak Komárom, a brit veteránosoknak Beaulieu, a német tuning rajongóinak a klasszikus osztrák helyszín. Fotós kollégánk, Bessenyei Gergely idén saját, csilliárdokért restaurált…..
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
upsidedown 2011.06.06 03:39:31
@G. Capelluti: pontosan erre gondoltam.Én ugyan csak motorral pályáztam de az is nagyon veszélyes amikor egy kezdő bekerül a gyorsabbak közé és amikor az 1-es kanyar féktávon te még váltassz egyet felfele az előtted lévő meg már fékez. Ott 240-260-at megy az ember, hamar kialakul egy 40-80-as sebességkülönbség ami megoldhatatlan.
A kiváló motoros videóiról ismert Instar film ezúttal Kunmadarason forgatott. A dragversenyzés lényegét, a negyedmérföldes sprint semmihez sem hasonlítható hangulatát tökéletesen sikerült visszaadniuk: arcok, gépek, sebesség és elszántság – ez mind benne van a…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
upsidedown 2011.05.20 13:12:47
@kicsidio: nekem annó 406 Coupe-n volt levehető vonóhorog (egyáltalán nem látszott ha levettem) és én rakattam rá mert a 600RR-emet húzgáltam vele pályázni. De jetskit is lehet...
upsidedown 2011.05.20 13:18:16
@streetsta: nem kötekedésképpen írom de autós újságíróként azt illene tudni, hogy a Merci nem gyárt V8-V12-t kézi váltóval...
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
upsidedown 2011.05.15 10:50:09
@TSiga: Opel 1.6t + VVT
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
upsidedown 2011.05.06 08:48:18
@csi szi: román vér? most elküldenélek a jó kurva anyádba de annál engem jobban neveltek...
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..